10:56 07.04.2022

Мережа "АТБ" запустила безоплатну гуманітарну пошту

1 хв читати
Мережа "АТБ" запустила безоплатну гуманітарну пошту

Мережа "АТБ" запустила можливість доставки термінових гуманітарних посилок між Львовом, Харковом, Одесою та Дніпром.

Як написав директор корпорації "АТБ" Борис Марков у фейсбуці, безоплатну доставку термінових гуманітарних посилок запроваджено для переселенців, благодійних організацій та волонтерських центрів.

"Таку можливість ми впровадили, спостерігаючи суттєві труднощі у роботі офіційних кур'єрських служб в Україні, а подекуди і значне подорожчання вартості їхніх послуг. Враховуючи наше наявне транспортне сполучення та за підтримки наших діючих магазинів та розподільчих центрів, ми зможемо безкоштовно надавати таку послугу у термінових та невідкладних випадках", - повідомив Марков.

До безоплатної доставки прийматимуть лише посилки розмірами 50смх50смх70см та вагою не більше ніж 30 кг. Замовити послугу "АТБ-пошта" можна через сервіс "Звернення організацій" на офіційному сайті компанії. У ньому необхідно заповнити відповідну форму із приміткою "Запит на послугу "АТБ-пошта".

Корпорація "АТБ" – об'єднання великих українських підприємств, які здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як роздрібна торгівля, управління активами, виробництво та продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. На підприємствах корпорації працюють понад 70 тис. працівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА