19:36 03.12.2021

"БТС Брокер" має намір запустити мобільний застосунок Bond.Ua з торгівлі ОВДП

1 хв читати
"БТС Брокер" має намір запустити мобільний застосунок Bond.Ua з торгівлі ОВДП

Торговельник цінними паперами "БТС Брокер" (Київ) планує запустити мобільний застосунок із торгівлі облігаціями внутрішньої державної позики (ОВДП).

Директор і співвласник "БТС Брокер" Роман Осипов повідомив агентству "Інтерфакс-Україна", що наразі програма під назвою Bond.Ua перебуває на стадії тестування і буде запущена в "найближчими тижнями".

Як повідомлялося, фінансова група ICU наприкінці жовтня запустила платформу ICU Trade – інформаційний сайт online.icu і торговельну систему ICU Trade, яка дає змогу інвесторам торгувати ОВДП онлайн із миттєвими гарантованими розрахунками, зокрема з мобільних пристроїв.

Інвестиційна компанія Dragon Capital та сайт "Мінфін" із придбаного Dragon цього року Treeum Holdings Limited заявили про плани запуску в першому кварталі 2022 року мобільного застосунку Multi Invest для широкої аудиторії приватних інвесторів із мінімальною сумою інвестицій від 1 тис. грн.

Згідно з інформацією, що є на ринку, над мобільним застосунком, через який клієнти могли б купувати цінні папери, зокрема іноземні, активно працює Альфа-Банк, і він також може бути запущений уже найближчим часом.

ТОВ "БТС Брокер" працює на ринку торгівлі цінними паперами з 2017 року. Директором, співзасновником та основним бенефіціаром є Роман Осипов. За даними Нацреєстру, співзасновниками також є Андрій Перевертун, Євген Кореньков, Ярослав Обуховський, Віктор Палій, Лідія Мудра, Олександра Федченко, Олександр Дубінін, Дмитро Голіонко, Андрій Таран та Катерина Сінілова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА