13:35 10.11.2020

"Нова пошта" додала можливість автоматичної плати за посилку

2 хв читати

Група компаній "Нова пошта" запустила можливість скористатися послугою безконтактного автоматичного списання грошей за посилку, зазначається в повідомленні компанії у вівторок.

Суть послуги в тому, що під час отримання посилок у відділеннях оплата з картки клієнта здійснюється автоматично - відразу після того, як він оглянув і висловив готовність забрати посилку.

Роботу сервісу забезпечує фінансова компанія "Пост Фінанс", яка є частиною групи компаній "Нова пошта".

"Під час карантину запит на онлайн-платежі зріс у рази, ми й самі всіляко стимулювали людей переходити в онлайн: упроваджували нові можливості оплат у застосунку й на сайті, передбачили можливість заплатити за третіх осіб. За допомогою нової опції мобільного застосунку ми ще раз промотуємо безконтактні методи оплати, показуючи, що це не лише безпечно, а і швидко, зручно та вигідно", - зазначає СЕО "Пост Фінанс" Андрій Кривошапко.

Послуга може бути підключена за ініціативою покупця в особистому кабінеті або мобільному застосунку "Нова пошта". Обов'язкова умова - попередньо необхідно прив'язати банківську картку до застосунку "Нова пошта" й обрати її як основну для списань. Якщо карток кілька, треба зазначити, з якої з них кошти списуватимуться за умовчанням.

Після огляду посилки у відділенні достатньо повідомити про обраний спосіб оплати операторові "Нової пошти".

"Для гарантування додаткової безпеки проведення оплати, якщо сума за товар перевищує 500 грн, то перед списанням коштів клієнт отримає SMS із кодом, яким необхідно підтвердити платіж", - зазначається в повідомленні оператора.

У компанії очікують, що заощаджені секунди часу в сумі допоможуть прискорити процес видачі посилок і знизити навантаження у відділеннях.

Крім того, безконтактні методи оплати допомагають гарантувати безпеку одержувача, обмежуючи зайвий фізичний контакт і передбачаючи швидку й безпечну взаємодію.

У компанії наголошують, що решта способів оплати залишаються дійсними: можна платити і готівкою, і за допомогою картки або онлайн у застосунку.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін пропонує ВР ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Кількість вакансій на ринку праці зросла до нового рекорду з початку війни

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА