15:56 25.11.2019

Букмекери приймають ставки на суд щодо ПриватБанку, продовження транзиту газу з РФ, мера Києва та метро на Троєщину

2 хв читати

 Ставка на те, що Господарський суд Києва у справі №910/1834/19 про повернення ПриватБанку (Київ) його колишнім власникам визнає недійсною купівлю державою банку за 1 грн, в букмекера "Паріматч" становить 1,42 до 1.

Водночас упевненість клієнтів букмекера в тому, що суд поверне акції ПриватБанку його колишнім власникам, значно нижча - 2,35 до 1, а загалом увесь банк - 3,5 до 1.

"Паріматч" приймає також ставки на терміни ухвалення цього рішення. Незважаючи на те, що Госпсуд Києва призупинив слухання до вердикту Апеляційного адміністративного суду у схожій справі про законність націоналізації банку, який призначив перше засідання лише на 19 грудня, ставки до 1 січня 2020 року становлять 1,65 до 1, після 1 січня - 2,15 до 1.

У розділі спеціальних пропозицій щодо України компанія також приймає ставки на те, чи встигнуть Україна та Росія домовитися про транзит природного газу до 1 січня 2020 року (підпишуть новий або продовжать старий контракт). Ставки на такий варіант розвитку подій приймаються як 3:1, тоді як на протилежний - 1,35 до 1.

Серед інших неспортивних ставок три пов'язані з управлінням Києвом. Ставки на те, що вибори мера відбудуться достроково в січні-лютому-2020, становлять 4,2 до 1, у березні-травні та червні-серпні - по 3,6 до 1 і за графіком у жовтні-2020 року - 3,6 до 1.

Найімовірнішим на сьогодні переможцем цих перегонів клієнти компанії бачать нинішнього градоначальника Віталія Кличка - 2,15 до 1, його найбільшими суперниками - Олександра Ткаченка - 3,5 до 1, Андрія Пальчевського - 5 до 1 і Сергія Притулу - 10 до 1.

Водночас Ткаченко, згідно зі ставками, - найімовірніший кандидат на голову Київської міськдержадміністрації - 1,55 до 1, тоді як на депутата міськради Сергія Гусовського ставки приймаються з коефіцієнтом 3 до 1.

Інша букмекерська контора "Фаворит" серед спеціальних ставок в Україні приймає ставки на запуск метро на Троєщину: 11 до 1, що це відбудеться до 2022 року і 11 до 1 - що після.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Графіки відключень е/е залишилися лише в Харківській області, але ще можливе повернення до них в Одеській і Хмельницькій - "Укренерго"

RegioJet виконав перший рейс за маршрутом Прага - Чоп

На Бурштинській і Ладижинській ТЕС ДТЕК ударом РФ повністю або частково пошкоджено всі енергоблоки

Барселона з 1 квітня знову підвищує туристичний податок

НКЦПФР поповнила список ненадійних інвестпроєктів 12 кейсами

"Дочка" ДТЕК уклала угоду з польською Columbus Energy щодо будівництва СНЕ 133 МВт у Польщі

Посли ЄС досягли компромісу щодо продовження ліберального режиму торгівлі з Україною

На ліквідацію наслідків масованого обстрілу енергоінфраструктури Харківщини буде спрямовано кошти Фонду підтримки енергетики України - Галущенко

Збитки навколишньому середовищу від атаки РФ на ДніпроГЕС уже становлять приблизно 140 млн грн - глава Міндовкілля

Україна отримає EUR100 млн кредиту Банку розвитку Ради Європи на проєкт "єВідновлення"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА