20:42 21.05.2019

Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

2 хв читати
Стартап з українським корінням People.ai залучив $60 млн інвестицій

Стартап українця Олега Рогинського People.ai залучив $60 млн інвестицій у серії С, повідомила на своїй сторінці у Facebook екс-заступник міністра економрозвитку та колишній торговельний представник України Наталія Микольська.

"Український People.ai залучив інвестицій на 60 млн. Доларів США! Серія С! Вітаю! Молодці! Рада, що вони представляли Україну у нас на панелі на першій конференції в Стенфорді з питань України", - написала вона.

Серед інвесторів People.ai у серії С - фонд ICONIQ Capital за участю венчурних фондів Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator.

Як наголошується в повідомленні на сайті People.ai, Вілл Гріффіт - партнер ICONIQ Capital - приєднається до ради директорів People.ai.

Компанія також анонсувала свій новий продукт The Wire - рішення для штучного інтелекту, яке втілює новий спосіб надання дієвих ідей командам, які працюють із клієнтами

"Сьогоднішнє оголошення про фінансування нашої серії C є важливою віхою у досягненні нашого бачення "роботи майбутнього"... Сьогодні ми виводимо People.ai на новий рівень завдяки штучному інтелекту, який надає клієнтоорієнтованим командам простий, персоналізований набір дій, заснований на поточних, історичних і галузевих даних, які допоможуть підвищити дохід. Використовуючи The Wire, ви зможете перетворити кожен із рутинних днів у найпродуктивніший робочий день", - заявив СЕО проекту Олег Рогинський.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія планує прискорити просування інноваційних продуктів і продовжити розширення для задоволення потреб глобальних корпоративних клієнтів, а також запустить платформу партнерства для провідних консалтингових фірм і системних інтеграторів.

Наприкінці 2018 року People.ai залучив $30 млн у серії В. Серед його інвесторів у зазначеному раунді: Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator. У травні 2017 року проект залучив $7 млн на розвиток програмного забезпечення від Lightspeed Venture Partners, Index Ventures, Shasta Ventures, Y Combinator і SV Angel.

Стартап People.ai дає змогу відстежувати кожну точку контакту між командою продажу та її клієнтами. У People.ai створили технологію машинного навчання, призначену для повного заповнення CRM-записів процесів продавців. Наразі стартап обслуговує провідні компанії, такі як WMWare, Okta, Dropbpx, Zoom, Charge Point, Barracuda та багато інших.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

НБУ вимагає від Getin Holding продати Ідея Банк протягом півроку

Компанія DIM акредитувала споруджувані будинки в програмі "єОселя"

Оптові ціни на свинину перед Великоднем знизилися до 60 грн/кг

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА