17:46 05.12.2018

"Татра-Юг" може поставити Києву 10 трамвайних вагонів

1 хв читати

Український виробник трамвайних вагонів ТОВ "Татра-Юг" (Одеса) перемогло в тендері на постачання КП "Київпастранс" 10 самохідних трамвайних вагонів завдовжки 26 м із часткою низького рівня підлоги 70%, запропонувавши їх за 428,889 млн грн за очікуваної суми закупівлі 430,56 млн грн.

Згідно з інформацією на порталі ProZorro, на аукціоні, що відбувся минулого тижня, також брав участь Київський завод електротранспорту, пропозиція якого становила 430,55 млн грн і не змінилася під час аукціону.

Заявки на участь у тендері також подавали ТОВ "БКМ Україна" (офіційний дилер білоруського виробника тролейбусів "Білкомунмаш") і Торговий дім УКВЗ-Україна (дилер російського Усть-Катавського вагонобудівного заводу), проте їхні пропозиції були відхилені через невідповідність вимогам тендерної документації.

"Татра-Юг" поставить Києву трисекційні трамвайні вагони К1-М6, здатні перевозити до 267 пасажирів. Вагон обладнаний місцями для пасажирів з інвалідними візками, кондиціонером у пасажирському салоні та кабіні водія.

За умовами тендера, термін постачання - до кінця 2019 року.

ТОВ "Татра-Юг", створене як спільне українсько-чеське підприємство на базі ПЗ "Південмаш" спільно з підприємством "Татра" (Чехія), працює в Україні 25 років.

Наразі виробляє трамвайні вагони за повним циклом на площах ВО "Південмаш" у Дніпрі. На сьогодні компанія має у своєму розпорядженні модель повністю низькопідлогового трамвайного вагона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА