19:41 06.11.2018

Близько 10% літніх американців отримують талони на продукти

2 хв читати
Близько 10% літніх американців отримують талони на продукти

Кожне десяте домогосподарство в США, що складається з громадян віком понад 60 років, отримує від держави допомогу за програмою Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP, відома як "продовольчі талони"), за даними некомерційної організації Food Research & Action Center

Відзначається, що показник знаходиться на цьому рівні як для домогосподарств, які знаходяться в містах, так і для жителів сільської місцевості та невеликих поселень.

На рік уряд США витрачає на SNAP і інші програми продовольчої допомоги близько $ 70 млрд. Право на отримання талонів на харчування мають сім'ї з річним доходом менше $ 26 тис. у розрахунку на трьох осіб.

Останнім часом члени Республіканської партії закликають скоротити ці витрати, зокрема, замінивши видачу банківських карт, які можна використовувати в продуктових магазинах, поставками певних продуктів харчування.

Також в Конгресі розглядається законопроект, який передбачає надання талонів на харчування працюючим громадянам тільки в тому випадку, якщо вони працюють більше 25 годин на тиждень, а не 20 годин, як зараз. За оцінкою авторів законопроекту, це дозволить знизити витрати на $ 20 млрд протягом 10 років.

За даними міністерства сільського господарства США, число американців, що зазнали проблем з доступом до продовольства, в 2017 році становило 40 млн осіб. Це на 2,8% менше в порівнянні з 2016 роком і мінімальний показник з 2007 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄБРР планує покрити до 50% ризику за новими сублізинговими договорами "ОТП Лізинг" на EUR80 млн

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА