19:37 26.02.2018

Більшість кандидатів у члени НКРЕКП є вихідцями з електроенергетики і ДТЕК

2 хв читати
Більшість кандидатів у члени НКРЕКП є вихідцями з електроенергетики і ДТЕК

Більшість учасників конкурсу з відбору нових членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), є вихідцями з електроенергетичних компаній і енергохолдингу ДТЕК, повідомила член номінаційної комісії Світлана Голікова.

"Більшість з електроенергетичного сектора і, відповідно, з компаній ДТЕК (або працювали раніше) - як з генерації, так і з обленерго. Потім йде газовий сектор і ЖКГ. Є кандидати, які обіймають посади членів НКРЕКП (тимчасово), дійсні та колишні фахівці апарату регулятора. Є люди, які працюють (працювали) на держслужбі, колишні народні депутати. 5 кандидатів - жінки. Усі мають досвід роботи у галузі", - написала вона на своїй сторінці в Facebook за підсумками першого етапу розкриття конвертів із документами кандидатів.

На сьогоднішній день конкурсна комісія отримала 51 заявку на участь у відборі членів НКРЕКП. Інформацію про кандидатів заплановано розкрити 2 березня, співбесіди триватимуть з 5 до 23 березня.

Як повідомлялося, 23 лютого завершився термін особистого подання заявок на участь в конкурсі, документи (відправлені до фінальної дати) ще надходять поштою.

До складу НКРЕКП мають входити сім членів, зокрема глава.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

НБУ в понеділок зміцнив курс гривні на 4 коп.

Зниження облікової ставки до 11,5-12% до кінця 2024 р. допускають чотири члени КМП, ще сім очікують 13% - НБУ

В.о. директора ДП "Укрспирт" призначено Станіслава Банчука

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА