16:11 20.03.2013

Футболіст Андрій Шевченко має намір отримати тренерську ліцензію

2 хв читати

Відомий український футболіст, володар "Золотого м'яча" 2004 року Андрій Шевченко має намір отримати тренерську ліцензію, для чого проходитиме навчання в Центрі ліцензування Федерації футболу України.

"Він зарахований до групи і з 1 квітня розпочинає навчання. Андрій Шевченко претендує на ліцензію "А" для гравців із тривалим стажем. Це футболісти, які мають понад п’ять років виступів у Вищій лізі або понад 20 матчів за національну збірну. На сьогодні вона дає право працювати головним тренером у Першій і Другій лігах і асистентом головного тренера у Прем'єр-лізі", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Центрі ліцензування ФФУ в середу.

Для того, щоб А.Шевченко міг працювати головним тренером клубу або збірної, він має отримати ліцензію PRO, що він зможе зробити після отримання диплома категорії "А".

Як повідомлялося, 12 листопада 2012 року президент ФФУ Анатолій Коньков прийняв рішення запропонувати посаду головного тренера збірної України А.Шевченку. 19 листопада А.Шевченко відмовився від пропозиції президента ФФУ очолити національну команду.

А.Шевченко завершив футбольну кар'єру після Євро-2012 в Україні та Польщі та припинив виступи за збірну країни. В червні 2012 року в нього закінчився контракт із київським "Динамо", куди А.Шевченко повернувся в серпні 2009 року після виступів в італійському "Мілані" та лондонському "Челсі".

Після завершення спортивної кар’єри А.Шевченко став членом партії Наталії Королевської "Україна-Вперед!", з якою брав участь у парламентських виборах 2012 року, але не пройшов до Верховної Ради.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА