18:33 12.03.2024

Відпочинок у Карпатах цілий рік

4 хв читати

Реклама

Тут тихо. Тільки шелест листя, гуркіт гірських річок, гомін птахів, тріск гілок багаття. Тут завжди можна змінити ритм відпочинку: розслабитись у термальних джерелах, спуститися з чорної траси, влаштувати тихе полювання за білими грибами або з азартом торгуватись на сувенірних ринках. Незалежно від сезону недорогий відпочинок у Карпатах із концепцією «все включено + екскурсії» гарантовано у турах компанії «Відпочинок 365».

100% комфорту, активностей та вражень на відпочинку в Карпатах

Синевир чи Говерла, полонини чи Буковель, Яремче чи Верховина, Косов чи Косине? Непростий вибір має володарі путівок на комплексні тури до Карпат від мережі готелей «Відпочинок 365».

Комплексна програма недорогого відпочинку в Карпатах включає:

  • трансфер від залізничної станції до готелю та назад;
  • проживання в номерах з чудовими видами, якісним ремонтом, усіма зручностями на базі 4-х зіркових готелів «Трускавець 365» та «Ворохта 365»;
  • триразове харчування за системою «шведський стіл», сухпайки для учасників актив-турів;
  • вечірні розваги: гуцульські вечорниці, гра в «Мафію», посиденьки у справжньої карпатської ватри;
  • екскурсії, походи, сходження, поїздки на відомі курорти Карпат та Закарпаття;
  • трансфер комфортабельними мікроавтобусами та супровід гіда під час екскурсій.

Стандартна комплексна програма відпочинку у Карпатах розрахована на один тиждень. Щодня туристам пропонують на вибір кілька екскурсій, тематика та маршрути не повторюються жодного разу.

Карпатська відпустка без турбот з туркомпанією «Відпочинок 365»

Для любителів спокійного відпочинку розроблено екскурсії на термальні джерела Закарпаття, у крафтові сироварні на карпатських полонинах, у легендарні карпатські музеї та на сувенірні ринки Верховини, Косова, Яремче.

Ці екскурсії туркомпанії «Відпочинок 365» не вимагають спеціальної підготовки:

  • весела поїздка «Карпатським трамвайчиком» вздовж гірської річки;
  • фотосесія біля казкового озера Синевір;
  • підйом на канатно-крісельній дорозі на вершину гори з панорамним видом;
  • дегустація баношу на полонині;
  • таємнича атмосфера гуцульської магії;
  • секретні стежки біля річки Прут;
  • відвідування Манявського скиту;
  • прогулянка під старовинними віадуками Верховини.

Незалежно від сезону туристи із задоволенням вирушають на прогулянки вулицями Львова, Івано-Франківська, Коломиї, Самбора, Гошева, Стрия, Дрогобича, Мукачево, Берегово.

Не обов'язково віртуозно кататися на лижах і мати навички скелелазіння, щоб відпочити біля озера в Буковелі, пройти таємним ходом у замку Сент-Міклош, погодувати оленів у Яремчі або поплавати з дельфінами у дельфінарії «Оскар».

Активна відпустка в Карпатах із компанією «Відпочинок 365»

Піднятися на Говерлу, гори Хом'як і Магура, побачити краси Карпат з висоти чотирьох полонин Чорногірського хребта, дістатися найвищої точки Сколівських Бескидів, прогулятися біля озера Несамовите, доторкнутися до таємничої Терношорської Лади та стін фортеці Тустань. Це лише короткий перелік пропозицій, включених до комплексної програми «Відпочинок 365» для шанувальників активного відпочинку.

Туристи самі обирають ступінь складності маршруту. Популярні походи на полонини Пожижевська, Лисина та Борсучина, до водоспаду Женецький Гук, карпатськими стежками з видом на Горгани та Чорні гори.

Зимові активності на відпочинку в Карпатах із компанією «Відпочинок 365»

Під час зимової відпустки у Карпатах гостей готелів мережі «Відпочинок 365» доставляють спеціальним трансфером до витягів Буковеля та бази «Крутогор 365». У Ворохті від готелю до витягу всього 300 метрів.

Весняні Карпати у комплексних турах «Відпочинок 365»

Готуйтеся побачити галявини пролісків та шафрану в карпатських лісах, рожеве мереживо ужгородських сакур, бузкові хмари Трускавця. Навесні цікаво знайомитись із замками, печерами та музеями Прикарпаття, Гуцульщини, Закарпаття.

Карпати влітку з туркомпанією «Відпочинок 365»

Найкращий час для панорамних фотосесій на полонинах, прогулянок вздовж гірських річок, лову форелі, збору суниці, ожини, брусниці та чорниці. Встигніть покататися на велосипеді у Ворохті, оцінити красу карпатського лісу з висоти зіп-лайну, помилуватися краєвидами Східниці з гондоли повітряної кулі, спробувати свіжу бринзу на полонині Барсучина. Яремче, Ворохта, Буковель та Верховина проводять десятки етнографічних та гастрофестивалів.

Осінні фарби Карпат у турах «Відпочинок 365»

У горах немає однакових пейзажів. Осінь щедро розфарбовує букові та хвойні ліси Карпат у багряні, оранжеві, малахітові та жовті відтінки. Будь-яка екскурсія в гори дарує вибух емоцій від запаху білих грибів, соковитості журавлини та шипшини, клекоту лелек. Птахи повернуться до Карпат знову. Як і учасники програм туркомпанії «Відпочинок 365».

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА