11:20 21.02.2024

Допомагати тим, хто цього дійсно потребує: як торговельні комплекси Arricano об’єднують людей під час війни

4 хв читати
Допомагати тим, хто цього дійсно потребує: як торговельні комплекси Arricano об’єднують людей під час війни

 

Arricano — провідний девелопер ТРК в Україні, 17 лютого підтримав добрими справами День спонтанного прояву доброти у всіх своїх торговельних комплексах, аби спільно з ком’юніті допомогти тим, хто цього дійсно потребує.

0x0

"Arricano як соціально відповідальна компанія допомагає та підтримує ЗСУ, НГУ, громадські організації, благодійні фонди, студентську спільноту та соціально незахищені групи населення. Робити добрі справи легко і приємно, а головне — дуже потрібно й ще більш важливо під час війни. Тож у всіх своїх ТРК Arricano ініціювала благодійні проєкти, аби підтримати родини смт Кегичівка, Харківської області, які залишились без житла і роботи, вихованців Березнянського навчально-реабілітаційного центру Чернігівської області, долучитись до облаштування спортивної кімнати у соціальному центрі благодійного фонду "Сундучок", а також допомогти тваринам з притулку "Дай лапу, друг". Результат перевершив наші очікування — ком’юніті всіх ТРК активно відгукнулися і приєднались до ініціатив, тож спільними зусиллями ми допомогли багатьом українським родинам", — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

0x0-1

Спеціально до Дня добрих справ ТРК "Проспект" разом із соціальним хабом "Кенгуруш" 17 лютого ініціював збір речей для вихованців Березнянського навчально-реабілітаційного центру Чернігівської області. Там опановують професії діти з інтелектуальними порушеннями, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти-сироти. Спільними зусиллями ТРК "Проспект" та ком’юніті зібрали 12 великих коробок одягу, взуття, канцелярії, книжок, настільних ігор й інших важливих речей для діток, якими опікується ГО "Кенгуруш".

У ТРЦ "РайON" збирали речі для допомоги родинам із смт Кегичівка, Харківської області, які залишились без житла і роботи. Відвідувачі приносили безліч необхідного: одяг, взуття, канцелярію, книги, білизну, гігієнічні засоби, медичні препарати, ковдри, автокрісла, дитячі візочки, іграшки. Багато нових товарів купували люди одразу ж в торговельному комплексі та передавали координаторам організації. Врешті спільноті ТРЦ "РайON" у Києві вдалося зібрати повний мікроавтобус необхідних речей. Представники ГО "Кенгуруш" зауважили, що не очікували такої великої активності, та дуже вдячні всім, хто долучився до збору, адже будь-яка допомога важлива й цінна для тих, хто постраждав під час війни.

Активності в ігровому форматі, які не лише розважають дітей, а й навчають та допомагають розширити світогляд малечі – невід’ємна складова проєктів Arricano. Тож ініціативи до Дня добрих справ мали також освітню мету: для ТРК "Проспект" провідний девелопер обрав концепт присвячений пізнанню світу на дотик. Діти й дорослі під час серії майстер-класів, які провів БФ "Здоров’я майбутнього", опановували шрифт Брайля, створювали тактильні листівки від Гаррі Поттера й розмальовували рельєфні невидимі малюнки.  

Найменших відвідувачів Arricano залучила до перегляду лялькових вистав про добрі справи у своїх київських ТРК. Дорослі ж мали можливість придбати листівки, шкарпетки та шопери від БФ "Добряк", аби підтримати підлітків у складних життєвих ситуаціях. Адже всі зібрані кошти фонд спрямує на організацію та проведення тренінгу з профілактики насильства та підтримки ментального здоров’я. Відвідувачі ТРЦ "РайON" не лише донатили, а й придбали та передали дитячі іграшки волонтерам БФ "Добряк".

ТРК CITY MALL разом із відвідувачами зібрав речі для притулку "Дай лапу, друг", який зараз піклується про 520 тваринок. Запоріжці принесли смаколики для котів та собак, наповнювачі для лотків, засоби гігієни та багато іншого. А на зібрані під час ініціативи кошти координатори притулку придбали ще корму для тварин.

ТРК "Сонячна Галерея", попри складнощі та перешкоди, які, насправді, зробили нас усіх сильнішими, продовжує жити, відчувати, любити, співчувати та творити добрі вчинки. Разом із БФ "Сундучок", що займається допомогою діткам, родинам військовим, малозабезпеченим родинам, людям з інвалідністю, родинам з особливостями, ТРК "Сонячна Галерея" допомогла з облаштуванням спортивної кімнати для соціального центру.

На цьому добрі справи не закінчуються. 22 лютого ТРК "Проспект" закликає долучитися до збору крові для захисників та стати донором, аби врятувати життя українських військових. Збір крові всіх груп проводять фахівці Київського міського центру крові в партнерстві зі Спілкою поранених військових України "Міцні 300" та БФ "ОнкоСтоп". Деталі на сайті ТРК "Проспект".

Партнери ініціатив до Дня добрих справ: MULTIPLEX, БФ "Здоров’я майбутнього", ГО "Кенгуруш", БФ "Добряк", БФ "Сундучок", притулок для тварин "Дай лапу, друг".

 

Більше про проєкти Arricano читайте на сайті компанії або на сторінці у Facebook.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА