14:00 23.11.2023

"Українська команда" передала партію дронів-камікадзе розвідникам на Запорізький напрямок

1 хв читати
"Українська команда" передала партію дронів-камікадзе розвідникам на Запорізький напрямок

Волонтерський штаб "Українська команда" передав партію ударних дронів розвідникам одного з підрозділів, які зараз захищають Україну на Запорізькому напрямку. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Української команди".

"Продовжуємо забезпечувати наших захисників ударними безпілотниками. Передали чергову партію дронів-камікадзе бійцям одного з підрозділів розвідки. Ці хлопці працюють переважно на "нулі" та виконують спеціальні завдання у ворожому тилу. Вони працюють тихо, але результати їх роботи завжди вибухові", - повідомив керівник "Української команди" Артур Палатний.

Бійці підрозділу з початку війни воювали на сході України, в тому числі в Бахмуті. Зараз вони виконують завдання на Запорізькому напрямку. Зокрема, були в Оріховів, Роботиному, Новопрокопівці.

"Нехай наші дрони-камікадзе допоможуть їм швидше гнати ворога з нашої землі та збережуть життя!" - бажають волонтери "Української команди".

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" придбала для захисників на передовій близько 300 дронів-камікадзе та 10 наземних станцій керування безпілотниками. Кошти на них були зібрані під час дрон-марафону до Дня Незалежності.

Також повідомлялося, що "Українська команда" передала 20 тонн гуманітарної допомоги родинам з дітьми та переселенцям. Зокрема, дитяче харчування, шоколад, інші продукти та одяг.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА