14:11 31.07.2023

Столичні енергетики проходять підготовку за програмою стійкості від Israel Trauma Coalition

1 хв читати
Столичні енергетики проходять підготовку за програмою стійкості від Israel Trauma Coalition

За ініціативи Гендерного комітету КП "Київтеплоенерго" та підтримки Управління з питань гендерної рівності КМДА майже 100 енергетиків КП "Київтеплоенерго" пройшли навчання за програмою стійкості ізраїльської коаліції Israel Trauma Coalition (ITC).

В Ізраїлі ITC вже більше 20 років державному рівні виконує функцію куратора напрямку подолання суспільних психологічних травм, спричинених воєнними діями і іншими надзвичайними ситуаціями. Національна програма стійкості Ізраїлю націлена на те, щоб прищепити людям, громадам та суспільству психосоціальні навички управління надзвичайними ситуаціями і надати інструменти самозбереження та запобігання вигоранню команд. І таким чином забезпечити безперервність подолання наслідків травматичних подій.

З 24 лютого 2022 року енергетичні об'єкти КП "Київтеплоенерго" зазнали 12 ракетних ударів. Попри масштабні руйнування обладнання й людські втрати інженерно-технічний персонал підприємства забезпечив оперативне відновлення і стале енергопостачання Києва. Щоб попередити професійне вигорання працівників через високий рівень стресу, розроблено та впроваджено план тренінгів, а також програму навчання HR-cлужб структурних підрозділів підприємства і внутрішніх тренерів, які працюватимуть з людьми на місцях.

Ці працівники отримають знання про психологічну допомогу, підвищення рівня загальної психологічної стійкості, отримають навички роботи з людьми, які постраждали через війну, та зможуть передати їх своїм колегам. За запитом підприємства з енергетиками продовжать працювати і психологи з програми ITC.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА