12:45 20.10.2021

SEO компанія DVACOM - лауреат престижної премії "Лідер галузі"

4 хв читати

Компанія DVACOM спеціалізується на наданні послуг з просування сайтів. На сьогодні вона є одним із провідних SEO-агентств країни, що підтверджують відгуки в мережі і присвоєння звання лауреата премії «Лідер галузі» в сфері IT-технологій, а також нагороди «Золото рейтингу» в Національному Бізнес Рейтингу.

Компанія DVACOM - характеристики успіху

Свою діяльність із просування сайтів в пошуковій видачі Google компанія веде, починаючи з 2004 року. Більше про це можна прочитати на сайті компанії https://dvacom.net/. це Успіх її діяльності заснований на впровадженні інноваційних підходів до своєї діяльності і на вмінні виявляти та задовольняти інтереси і потреби клієнта.

У компанії працюють виключно професіонали з великим досвідом і бажанням розвиватися і вдосконалювати свої навички і знання. Ми приділяємо кожному з наших проектів максимум уваги і творчих сил

У число наших клієнтів входять як фізичні особи, так і великі корпорації. На сьогоднішній день компанією DVACOM було реалізовано понад 1,5 тисячі проектів з різних напрямків бізнесу.

До головних напрямків діяльності компанії належать перевірка SEО параметрів і технічний аудит, а також розкручування сайту і виведення його на високі позиції. Компанія має значний досвід просування сайтів з нуля.

Переваги співпраці з компанією DVACOM:

• надаємо комплекс послуг по створенню сайтів будь-якої складності;

• розробляємо окрему стратегію під розробку кожного проекту;

• використовуємо тільки легальні методи просування, що виключає ризик накладання штрафних санкцій;

• дотримуємося обумовлених термінів виконання проектів;

• гарантуємо високий рівень технічної підтримки;

• враховуємо і реалізуємо новітні досягнення IT-технологій;

• забезпечуємо релевантність сайту, що збільшує його рейтинг в порівнянні із конкурентами;

• вибудовуємо взаємовигідні відносини з клієнтами на основі професійного і чесного підходу до своєї діяльності;

• враховуємо фінансове становище наших замовників, надаючи 0% розстрочку на послуги просування.

Унікальна стратегія, обрана компанією, має на увазі системну копітку роботу в усіх напрямках. Це дозволяє успішно інтегрувати в робочий процес інноваційні підходи до просування сайтів на сучасному рівні і досягати успіхів у виведенні їх на передові позиції в умовах жорсткої конкуренції.

Компанія DVACOM в Національному бізнес-рейтингу України

Національний бізнес-рейтинг - це відображення позицій найбільш успішних підприємств і корпорацій в певних галузях. Він належить до найвідоміших програм міжнародного рівня за визначенням бізнес рейтингу.

Високі позиції компанії на ринку досягаються завдяки продуктивному володінню ресурсами, вміло розробленою і організованою стратегією розвитку, наявності професійної і відповідальної команди.

Досягти максимально об'єктивних показників оцінювання професійної діяльності компанії дозволяє використання комп'ютерної програми, яка проводить всебічний аналіз ключових показників ефективності бізнесу і визначає їх рейтинг відповідно до заданого алгоритму. Аналітична робота Національного Бізнес Рейтингу передбачає суворе дотримання міжнародних принципів в рамках офіційної державної статистики.

Інформація про підприємства і компанії-лідерах НБР розміщує на офіційному сайті nbr.com.ua, а також в соціальних мережах і міжнародному адресному електронному каталозі. Це сприяє популяризації та підвищенню популярності компанії, допомагає їй вийти на більш високий рівень розвитку і знайти нових вигідних ділових партнерів.

Можливості, які отримує лауреати премії:

• соціальні - заохочення кращих співробітників;

• іміджеві - показник стабільності і надійності;

• комунікаційні - нові можливості проведення майбутньої рекламної компанії;

• фінансові - підвищення ділової репутації позитивно відбивається на доході;

• для бізнесу - можливість розширення ділових зв'язків.

Компанія DVACOM відповідає критеріям бізнес успіху, прозорості ведення бізнесу, прагнення до досягнення високих професійних стандартів. Незважаючи на високу конкуренцію в такому популярному напрямку як розкручування і просування сайтів, DVACOМ вдалося підтвердити високий професіоналізм співробітників і завоювати престижну нагороду міжнародного рівня.

Перемога в номінації «Лідер Галузі»: відгуки про SEO компанії DVACOМ

Компанія перевершила своїх конкурентів і стала лауреатом прийом «Лідер галузі». Ця нагорода підтверджує фінансовий успіх, сприяє зміцненню іміджу у внутрішніх і зовнішніх ділових зв'язках, підвищує мотивацію до подальшої професійної діяльності.

Висока оцінка досягнень зміцнює дух команди і її ділові амбіції, сприяє об'єднанню на шляху до нових звершень і втіленню нових завдань і цілей. Відгуки про DVACOМ підтверджують не тільки професіоналізм і ділові якості співробітників, але також їх прагнення до подальшого розвитку.

Директор ТОВ Дваком Дорошенко Н.В. зазначив, що для компанії нагорода «Лідер галузі» стала дуже значущим підтвердженням вірно обраного напрямку в здійсненні своєї діяльності. «Клієнти сьогодні вибирають надійність, стабільність і чесність і ми раді, що маємо можливість їм це надати. Нагорода НБР надихає співробітників на досягнення нових перемог і безперервне удосконалення своїх професійних досягнень. Для нас це хороший стимул і можливість виправдати довіру численних клієнтів », підкреслив директор компанії DVACOМ.

DVACOМ готова до підкорення нових вершин і розширенню співробітництва з партнерами по просуванню сайтів та виведенню їх на більш успішний і якісний рівень. Нагороди міжнародного рівня служать відмінним підвищенням мотивації в роботі, а також згуртованості та відповідальності команди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА