12:25 28.10.2020

Moneyveo допомагає в реабілітації ветеранам АТО/ОСС

2 хв читати
Moneyveo допомагає в реабілітації ветеранам АТО/ОСС

Фінтех-компанія Moneyveo домовилася про співпрацю з благодійним фондом “Відродження Захисників України”, що фінансує реабілітацію ветеранів АТО/ООС.

21 вересня Moneyveo підписала Меморандум з БФ “Відродження Захисників України” та надала фінансову допомогу на реабілітацію військових. Метою співпраці є підвищення рівня медико-психологічної допомоги в умовах клініки профзахворювань учасникам АТО/ООС.

Раніше благодійний фонд спонсорував лікування українських ветеранів у Сполучених Штатах Америки. А у 2019 році відкрив в Україні безкоштовний центр нейрореабілітації АТО/ООС Next Step Ukraine. Заклад американського зразка призначений для лікування хвороб центральної нервової системи та протезування. “Відродження Захисників України” спрямовує кошти на закупівлю медичного обладнання, ліків та власне на процес реабілітації поранених бійців. За півтора роки у центрі пройшли лікування 60 пацієнтів.

“Наш фонд спеціалізується на допомозі пораненим ветеранам АТО/ООС. Ми сплачуємо витрати на лікування бійців, які не покриває держава. У нашому центрі хлопцям надається кваліфікована допомога від найкращих реабілітологів України. З кожним пацієнтом півтори години на день індивідуально працює фахівець. Також ветерани отримують харчування та житло. Кошти, які нам надала Moneyveo, будуть спрямовані на утримання Next Step Ukraine. Ми вдячні компанії за підтримку”, — коментує директор БФ “Відродження Захисників України” Юлія Сташків.

Moneyveo і надалі планує підтримувати ветеранів АТО/ООС, які відновлюють здоров’я у реабілітаційному центрі.

“Співпраця з благодійним фондом та підтримка Next Step Ukraine — це результат систематичної та послідовної стратегії компанії щодо підтримки Збройних Сил України й соціальної відповідальності перед військовими, які потребують коштів на відновлення здоров’я. З’ясувавши, що підтримка реабілітаційних заходів українських бійців у центрі відбувається виключно коштом благодійних внесків громадян Америки, ми прийняли рішення долучитися до допомоги. Зараз Moneyveo — перша українська компанія, яка фінансує БФ Next Step Ukraine. Сподіваємося, цей крок лідера ринку мікрокредитування стане прикладом і для інших організацій”, — зазначив керівник служби безпеки Moneyveo Андрій Ігнатов.

Нагадаємо, Moneyveo — соціально активна компанія, яка систематично бере участь у благодійних проєктах. Вона фінансує центр для проживання онкохворих дітей “Дача”, допомагала оргтехнікою Оперативному командуванню “Північ” і його структурним підрозділам, закуповувала обладнання для лікарів та медичних закладів тощо.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА