16:04 03.09.2022

Закарпатський осередок "Слуги народу" отримав нового голову

2 хв читати
Закарпатський осередок "Слуги народу" отримав нового голову

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Микита очолив Закарпатську обласну організацію політичної партії "Слуга народу", повідомила голова політсили Олена Шуляк.

"Сьогодні (3 вересня – ІФ) на зборах Закарпатської обласної організації Політичної партії "Слуга народу" більшістю голосів її головою обрали Віктора Микиту, голову ОВА", – написала вона у своєму телеграм-каналі в суботу.

Як повідомлялося, Шуляк з 19 липня своїм розпорядженням достроково припинила повноваження народного депутата Миколи Тищенка на посаді голови Закарпатської обласної організації "Слуги народу".

Водночас вона призначила Віктора Микиту тимчасовим виконувачем обов'язків голови обласної організації. Згідно з розпорядженням, він зобов'язаний у термін до 19 жовтня забезпечити проведення зборів (конференції) Закарпатської обласної організації "Слуги народу" для вирішення питання про обрання її керівника.

Микита в цей період був офіційно уповноважений представляти інтереси Закарпатської обласної організації в структурах юстиції для здійснення державної реєстрації змін до відомостей про організацію.

Цим кадровим ротаціям у партії передувало те, що народний депутат Мар'яна Безугла подала заяву на ім'я керівників партії і фракції "Слуга народу" із закликом виключити з їхнього складу Миколу Тищенка. Безугла зазначала, що Тищенко неодноразово вчиняв дії з дискредитації політсили.

Президент України Володимир Зеленський 10 грудня 2021 року підписав указ №635/2021 про призначення Віктора Микити головою Закарпатської обласної державної адміністрації. Микита - полковник служби безпеки України. До призначення головою обладміністрації працював заступником начальника управління СБУ в Запорізькій області.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА