15:18 12.11.2018

Нардеп Іонова: Резолюції міжнародних організацій мають посилювати санкції проти РФ

1 хв читати
Нардеп Іонова: Резолюції міжнародних організацій мають посилювати санкції проти РФ

Резолюції міжнародних організацій мають посилювати і вдосконалювати чинний режим санкцій щодо держави-агресора, заявляє народний депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова.

Як повідомляється на сайті партії в понеділок, у своєму виступі на конференції делегатів Курултаю VI скликання парламентарії сконцентрувалася на питаннях міжнародної гуманітарної підтримки кримських татар, подальших санкцій політики щодо РФ і невизнання анексії Автономної Республіки Крим.

"Очікувані у найближчому майбутньому такі резолюції міжнародних організацій про політику невизнання окупації Криму, зокрема й Генасамблеї ООН - мають посилювати і вдосконалювати чинний режим санкцій, мати конкретний вплив на державу-агресора", - написала М.Іонова на своїй сторінці в соцмережі Facebook за підсумками участі в конференції.

Також парламентарій зазначила незворотність відповідальності агресора за людські життя, за негативні культурні, гуманітарні наслідки, техногенні, екологічні, економічні втрати.

"Ми маємо пройти багато битв перед тим, як перемогти. Президент України, уряд, особливо наше МЗС України, інші міністерства, парламент - докладаємо максимум зусиль для маленьких битв-перемог! Ми поважаємо і вдячні воїнам кримськотатарського народу, які тепер несуть службу в Збройних силах України. Крим - це Україна", - резюмувала М.Іонова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА