18:11 24.10.2014

Близько 7,5 тис. рятувальників і 2 тис. одиниць спецтехніки ДСНС гарантуватимуть безпеку на виборах до ВР

1 хв читати
Близько 7,5 тис. рятувальників і 2 тис. одиниць спецтехніки ДСНС гарантуватимуть безпеку на виборах до ВР

З огляду на проведення 26 жовтня в Україні позачергових виборів народних депутатів до Верховної Ради України, з 25 до 27 жовтня органи управління й формування системи Держслужби України з надзвичайних ситуацій України переводять на посилений режим чергування.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, безпосередньо в день виборів на виборчих дільницях на чергуванні перебуватиме 4,5 тис. особового складу та 2 тис. одиниць спецтехніки ДСНС України.

"Ще 3000 осіб здійснюватимуть патрулювання в населених пунктах України. Рятувальники стежитимуть за пожежною безпекою на виборчих дільницях і забезпечуватимуть оперативне реагування на надзвичайні ситуації в разі їх виникнення", - зазначено в повідомленні.

У Києві та Київській області на чергуванні перебуватиме понад 700 рятувальників і 180 одиниць спецтехніки. Ще понад 500 рятувальників і 150 одиниць спецтехніки перебувають у резерві.

Напередодні виборів співробітники ДСНС України проводили інформаційно-роз'яснювальні рейди на виборчих дільницях на території країни. Рятувальники оглядали приміщення виборчих дільниць щодо дотримання правил пожежної безпеки, зокрема на предмет наявності вогнегасників, перевірили стан евакуаційних виходів тощо.

Крім того, вони провели інструктажі з членами виборчих комісій, розповіли, як правильно користуватися вогнегасником, а також про основні дії в разі виникнення надзвичайної ситуації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА