12:45 18.04.2022

Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні

2 хв читати
Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні

Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні.

Як повідомляється в пресрелізі сервісу, Liki24.com створив логістичний центр у Хмельницькому та налагодив доставку у всій країні.

Доставкою, зокрема, зможуть скористатися жителі багатьох населених пунктів, де наразі не працюють аптеки. Надсилання замовлень відбувається у той самий або наступний день, термін доставки залежить від поштового оператора.

Крім того, в деяких містах є кур'єрська експрес-доставка. Адресну доставку можна замовити у Києві, Вінниці, Дніпрі, Кам'янському, Кропивницькому, Львові, Полтаві, Кременчуці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, Чернівцях, Кривому Розі, Черкасах, а також в Обухові, Ужгороді, Івано-Франківську та Одесі.

Крім того, повідомляється, що через сервіс Liki24.com можна отримати гуманітарну допомогу з Європи: знеболювальні, антисептики, ліки для шлунково-кишкового тракту, вітаміни, предмети гігієни для жінок та дітей. З початку війни понад 50 тонн та 60 тис. упаковок ліків вже доставлено десяткам тисяч українців, зокрема у Харківській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.

"Порушення ланцюгів постачань призвело до закриття багатьох аптек. Наприклад, у Києві з 2 тис. аптек у перші тижні війни працювала лише кожна десята. За даними ВООЗ, половина аптек припинила функціонувати через повномасштабне вторгнення РФ, а багато медичних працівників були переміщені або не змогли працювати", - повідомляється у пресрелізі.

Liki24.com - міжнародна компанія з українським корінням, заснована в 2017 році, представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення та доставки ліків із аптек.

Сервіс співпрацює з понад 5 тис. аптек у всій Україні, а доставка можлива у 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінили вже понад 850 тис. українців, а щодня його сайти та мобільні застосунки відвідує понад 100 тис. користувачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Фармроздріб у 2024 р. підхопив минулорічний тренд зростання частки дієтичних добавок і ВТМ аптечних мереж - експерт

Актуальні тенденції попиту на фармринку відображають зміни потреб населення через війну - думка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА