20:39 21.09.2020

Казахський бізнесмен Сейсембаєв зустрівся із Зеленським і повідомив, що допомагатиме Україні з впровадженням реформ

3 хв читати
Казахський бізнесмен Сейсембаєв зустрівся із Зеленським і повідомив, що допомагатиме Україні з впровадженням реформ

Казахський бізнесмен Маргулан Сейсембаєв, якого раніше голова Національного комітету реформ України Міхеіл Саакашвілі представив як свого партнера в діяльності Офісу простих рішень та результатів, зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та повідомив, що допомагатиме Україні з впровадженням і реалізацією реформ.

"Сьогодні зустрічався з президентом України - Володимиром Зеленським. Поговорили з ним і його командою близько години. Я презентував йому свою пропозицію щодо підвищення ефективності процесу впровадження реформ та законодавства. Йому все дуже сподобалося. Він сказав, що це настільки потрібно і важливо, що це їм потрібно ще "вчора". Попросив прискорити. Я пообіцяв приступити до роботи негайно. Тож найближчим часом приїхати до Казахстану не вийде. Відчуваю, що можу застрягти тут надовго. Робота велика, цікава і кропітка", - написав він у понеділок увечері на своїй сторінці у Facеbook, оприлюднивши фотографію із зустрічі із Зеленським за участю Саакашвілі.

Сейсембаєв зазначив, що президент Зеленський дуже сподобався йому як людина. "Комунікабельний, приємний, скромний. Співбесідника слухає дуже уважно. Сильно переживає за країну", - зазначив він.

Сейсембаєв анонсував, що періодично публікуватиме замальовки зі свого життя в Україні, а наразі йому потрібно вирішити багато побутових питань, розпланувати всю роботу, зібрати команду.

"Прошу своїх передплатників і друзів не політизувати мою роботу, а то всі ботоферми й анонімні Telegram-канали збудилися прямо. Я тут допомагатиму Україні. Не йдеться ні про який експорт кольорових революцій, ні про певний досвід опозиційної діяльності. Я тут займаюся своєю улюбленою справою - ефективністю процесів. Для мене це професійний виклик. У бізнесі я це впроваджував багато разів, тепер хочу спробувати впровадити це в роботу держапарату", - наголосив він.

31 серпня екс-президент Грузії, голова Національного комітету реформ України Міхеіл Саакашвілі, який заявив раніше про намір створити міжнародне бюро з реформ для всіх країн пострадянського простору, представив свого офіційного партнера з цього починання - казахського бізнесмена Маргулана Сейсембаєва.

"Маргулан, без перебільшення, - видатна особистість. Звичайний хлопець із одного з тисяч селищ Казахстану зміг створити величезну бізнес-імперію, стати мультимільйонером і увійти до топ-50 списку "Форбс"... Останні роки Маргулан активно зайнятий громадською діяльністю, зокрема питаннями реформування країн пострадянського простору. Сьогодні я з радістю хочу повідомити, що Маргулан Сейсембаєв стає моїм офіційним партнером у діяльності Офісу простих рішень і результатів , - так описав Сейсембаєва Саакашвілі.

Саакашвілі тоді зазначив, що до сфери відповідальності Сейсембаєва входитимуть підвищення ефективності процесів забезпечення реформ і законопроектів, а також вся міжнародна діяльність Офісу.

Маргулан Калієвич Сейсембаєв - казахстанський підприємець, голова ради директорів компанії "Сеймар" (1991-2009 рр.). Акціонер АТ "Альянс Банк" (до 31 грудня 2009 р.). Президент Федерації шахів Республіки Казахстан (2007-2009 рр.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Philip Morris інвестує $11 млн у запуск і комерціалізацію в Україні нової версії пристрою для нагрівання тютюну

Кабмін вніс зміни до статуту ЕКА для страхування інвестицій від воєнних ризиків

Україна отримала EUR1,5 млрд від ЄС у рамках Ukraine Facility - прем'єр

Concorde Capital проведе масштабну реконструкцію автостанції "Київ"

Єрмак обговорив перспективи інвестування в Україну з делегацією міжнародної групи компаній CRH

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА