08:48 27.04.2024

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

1 хв читати
У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

У Дніпропетровській області за добу внаслідок ракетних ударів і артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад 10 магазинів, поранено двох жителів, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак у суботу вранці.

"Зранку область пережила чергову масовану атаку. Сили ППО знищили 13 ракет - у Дніпровському, Криворізькому та Павлоградському районах. Але, на жаль, без наслідків не обійшлося. У Дніпровському та Криворізькому районах пошкоджено енергетичні об'єкти. Сталося кілька загорянь", - написав він у своєму телеграм-каналі.

За даними голови ОВА, поранено 39-річного чоловіка. Його госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також Лисак повідомив про перебої з водопостачанням на Криворіжжі та продовження ворожих обстрілів у Нікопольському районі.

"Увечері та вночі агресор продовжував бити по Нікопольщині. Тричі обстріляв район з артилерії та 4 рази вдарив БПЛА. Найбільше дісталося самому Нікополю. Постраждала 82-річна жінка. Пошкоджено 7 п'ятиповерхівок, ринок, понад 10 магазинів, адмінбудівлю, салон краси", - інформував Лисак.

За його словами, гучно було і в Червоногригорівській та Марганецькій громадах. В останній побито авто. Обстеження уражених територій триває.

"Через обстріли Марганецької громади, які відбулися напередодні, без електропостачання залишилося 2 села. Це 600 абонентів. Фахівці ремонтують мережі", - додав Лисак.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА