14:18 19.12.2023

Декілька районів Вінницької області знеструмлено через аварію на Ладижинській ТЕС

1 хв читати
Декілька районів Вінницької області знеструмлено через аварію на Ладижинській ТЕС

Декілька районів Вінницької області знеструмлено через аварію на Ладижинській ТЕС, повідомило "Вінницяобленерго" у фейсбуці у вівторок.

"Ця аварія не пов’язана із ворожими атаками. Тому просимо не сіяти паніку. Енергетики АТ "Вінницяобленерго", Ладижинської ТЕС ДТЕК та Південно-Західного РДЦ докладають максимум зусиль, аби електропостачання у найшвидші терміни було відновлено", - йдеться в повідомленні.

Як пояснила група "ДТЕК" у фейсбуці, на Ладижинській ТЕС у вівторок під час виконання команди диспетчера з перемикання ліній виникла позаштатна ситуація, у результаті спрацював автоматичний захист. Це призвело до тимчасового від'єднання видачі потужності на лінії електропередачі.

"Енергетики невідкладно розпочали усунення причин вимикання та докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіоні. Наразі вже триває поступове підключення споживачів до електроенергії", - ідеться в повідомленні.

У "ДТЕК" зазначили, що енергетики синхронізують свої дії з НЕК "Укренерго" та місцевою владою.

"Наразі станція продовжує працювати та підтримувати енергосистему своїми балансувальними потужностями", - ідеться в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА