18:26 08.06.2023

Рятувальники евакуювали 75 осіб зі Снігурівської громади, вода продовжує прибувати - ДСНС

1 хв читати

Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій продовжують евакуювати людей із районів Миколаївської області, які постраждали внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.

"Рятувальники за допомогою моторних човнів допомагають місцевому населенню, евакуюють людей та тварин. Організовано евакуацію маломобільних жителів, зокрема із села Афанасіївка, що у Снігурівській громаді, вивезено п’ятьох людей похилого віку, які не могли самостійно пересуватися. Загалом станом на 18:00 із с. Афанасіївка рятувальники евакуювали 75 дорослих та дітей. Роботи тривають", - повідомляє пресслужба ДСНС у телеграм-каналі.

Зазначено, що в Миколаєві та іншій частині Баштанського району на території Горохівської територіальної громади працюють мобільно-оперативні групи Головного управління ДСНС Миколаївської області.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зі свого боку зазначив, що зростання рівня води в Миколаївській області зупинилося, крім Снігурівки.

"Приріст води в Миколаївській області зупинився, крім Снігурівки. Ще маємо +3 см за годину там", - написав Кім у телеграм-каналі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив з прем'єром Іспанії продовження військової допомоги

Прем'єр Бельгії підтвердив участь у Саміті миру - Зеленський

Президенти Латвії та Фінляндії, прем'єр Іспанії візьмуть участь у Саміті миру в Швейцарії

На Одещині збито дві російські авіаракети - ПК "Південь"

На Одещині знищено морську міну - ВМС ЗСУ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА