12:58 31.12.2022

Окупанти вночі знову обстрілювали Донецьку область, є загиблий і щонайменше 4 постраждалих

2 хв читати
Окупанти вночі знову обстрілювали Донецьку область, є загиблий і щонайменше 4 постраждалих

Одна людина загинула і щонайменше четверо дістали поранень у Курахівській і Лиманській об'єднаних територіальних громадах унаслідок обстрілів російськими окупантами Донецької області вночі та вранці в суботу, 31 грудня, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"На Лисичанському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена в Діброві Лиманської громади. Сам Лиман зазнав трьох ракетних ударів — знищено 2 будинки, пошкоджено будівлі підприємства. За попередньою інформацією, в місті один поранений. Крім того, під вогонь потрапило Переїзне Званівської громади - без жертв", - написав Кириленко в телеграм-каналі в суботу вранці.

За його словами, на Донецькому напрямку поодинокі обстріли було зафіксовано в м.Мар'їнка і в околицях Очеретинської ОТГ Покровського району. "Дві людини дістали поранень в Дальному Курахівської громади - в селі пошкоджено приватні будинки і господарські будівлі", - написав голова обладміністрації.

На Горлівському напрямку окупанти завдали ракетного удару по м. Костянтинівка, де внаслідок цього пошкоджено транспортне підприємство та приватний будинок. Обійшлося без постраждалих. "Обстріли зафіксовані в околицях Торецької та Соледарської громад", - повідомив Кириленко.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко повідомив, що ракетний удар окупантів припав по відділенню поліції в м.Лиман, поранений поліцейський, йому надають медичну допомогу.

У МВС повідомили, що серед постраждалих унаслідок ударів по Донецькій області є дитина. Знищено та пошкоджено 50 цивільних об'єктів, зокрема, 38 житлових будинків, з них 16 – багатоквартирні. 29 із пошкоджених будинків - в Авдіївці.

Дві ракети С-300 впали на територію трамвайного депо в Костянтинівці, пошкоджено приватні будинки, кафе.

"Під обстрілами перебували міста Авдіївка, Лиман, Костянтинівка, Торецьк, Часів Яр, смт Велика Новосілка, села Бердичі, Ласточкине, Дачне, Діброва, Веселе, Времівка, Дальнє, Кам’янка. Війська РФ гатили з авіації, ракетних систем, ТОС-1А "Сонцепек", РЗСВ "Град", артилерії, танків", - йдеться в повідомленні.

У МВС наголосив, що військові злочини РФ задокументовані.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА