18:10 24.12.2022

Порошенко та бійці 10-ї ОГШБр привітали українців з Різдвом

2 хв читати
Порошенко та бійці 10-ї ОГШБр привітали українців з Різдвом

П'ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко (фракція "Європейська солідарність") на Святвечір разом із бійцями з 10-ї ОГШБр, яка воює на Донеччині, привітав українців з Різдвом Христовим, повідомляє прес-служба партії "Європейська солідарність".

"Україна рухається в Європу, і більшість українців приймають рішення зустрічати Святвечір 24-го. Православна церква України схвалила це рішення і дозволила зустрічати тоді, коли вважаєш за потрібне. У мене порада: обов’язково зустріньте 24-го. І обов’язково зберіться 6-го. Це унікально, що ми можемо мати два Різдва", – зазначив Порошенко.

Він наголосив, що цього Різдва також народжується українська нація. "Вона народжується на фронті, в бліндажах, в окопах. Вона народжується в машинах волонтерів, які їздять на фронт. Вона народжується в очах дітей, які зараз переживають війну. І об’єднуюча сила українського народу творить дива і дивує світ. Різдво – це віра у Бога, і віра в Україну. Віра у те, що Україна відродиться", – переконаний Порошенко.

У свою чергу екс-голова Тернопільської ОДА Степан Барна, який зараз воює у 10-й ОГШБр, закликав українців повноцінно відсвяткувати зимові свята, незважаючи на війну.

"Я закликаю усіх ставити ялинки, бо для цього ми тут стоїмо. Щоб Україна жила, щоб діти раділи кожному дню і хвилинам радості у Святий вечір і Різдво Христове", - наголосив він.

"Помоліться за Україну, помоліться за українців, помоліться за нашу перемогу. І обов’язково помоліться за Збройні Сили України. Господь нас почує і дарує нам перемогу", – підсумував Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

У Павлоградському районі знищили 5 БПЛА, постраждали двоє людей

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 119 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 34 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила п’ять ракетних і 105 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА