11:04 23.12.2022

McDonald's відкрив новий ресторан на столичній Оболоні

2 хв читати
McDonald's відкрив новий ресторан на столичній Оболоні

McDonald's у четвер відкрив новий ресторан у Києві на Оболоні (вул. Володимира Івасюка, 12-С, поряд із Оболонською набережною), повідомили у пресслужбі компанії.

Ця локація поряд із парком "Наталка" була майже повністю готова до відкриття ще до початку повномасштабного вторгнення, після ухвалення рішення про відновлення роботи мережі в Україні його було внесено до списку відкриттів.

Ресторан на Оболоні – другий в Україні флагманський ресторан із спеціальною концепцією для сімей із дітьми. Тут облаштовані дитячі гірки всередині та зовні закладу, розсувні столики, які можна збільшувати для великих компаній, унікальна графіка на стінах у стилі дитячих малюнків.

У залі ресторану розташовано 254 місця для гостей на двох поверхах і ще 98 на терасі. Також у залі працюють 12 екранів терміналів самообслуговування.

Уточнюється, що ресторан працює з 7:00 до 21:00 за оновленими протоколами безпеки: закривається під час повітряної тривоги та відновлює роботу за годину після її скасування.

Як повідомлялося, McDonald's 20 вересня 2022 року розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. Станом на 22 грудня у мережі компанії в Україні працюють 63 ресторани.

До 24 лютого мережа "МакДональдз в Україні" налічувала 109 ресторанів у 24 містах країни.

Ресторани мережі в Україні закрили 24 лютого 2022 року з міркувань безпеки через російське вторгнення в Україну. Компанія підтримувала команду з понад 10 тис. осіб, продовжуючи виплачувати зарплату. Крім цього, на гуманітарні потреби було передано понад 700 тонн продукції зі складів та ресторанів вартістю понад 70 млн грн.

Розвитком мережі опікується ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." Перший заклад було відкрито 24 травня 1997 року у Києві.

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасником ПІІ є MCD Europe Limited (100%, Лондон, Велика Британія).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА