16:47 15.11.2022

UNITED24 та "Метінвест" випустили в продаж останній тираж браслетів із довоєнної сталі "Азовсталі", збір піде на флот морських дронів ЗСУ

2 хв читати
UNITED24 та "Метінвест" випустили в продаж останній тираж браслетів із довоєнної сталі "Азовсталі", збір піде на флот морських дронів ЗСУ

Фандрейзингова платформа президента України UNITED24 та гірничо-металургійна група "Метінвест" створили фінальну серію браслетів "Азовсталь. Символ незламності" з використанням останньої довоєнної партії сталі маріупольського комбінату.

Згідно з пресрелізом компанії у вівторок, останній тираж браслетів виготовили зі сталевих букв "Вірю у ЗСУ", які протягом місяця стояли біля підніжжя найбільшого прапора України. Браслет коштує 1,5 тис. грн, а придбати його можна не лише в Україні, а й у ЄС, США та Канаді. Весь прибуток від продажу браслетів піде на створення першого в історії флоту морських дронів для Військово-морських сил Збройних сил України.

При цьому нагадується, що для кожного українця "Азовсталь" - більше ніж назва меткомбінату: він став символом мужності та незламності захисників України, які виявилися міцнішими за сталь. Саме тому випущені у жовтні 30 тис. браслетів зі сталі "Азовсталі" в рамках першого та другого тиражу було розкуплено за лічені дні.

15 листопада розпочинається продаж останнього і від цього особливо цінного тиражу. Його створили з літер "Вірю у ЗСУ", щоб тисячі людей змогли розділити віру в Збройні сили України. Участь "Метінвесту" у проєкті "Азовсталь. Символ незламності" – частина мілітарної ініціативи "Сталевий Фронт Ріната Ахметова".

"Упевнений, що весь тираж браслетів розійдеться по Україні та світу за кілька днів. Сподіваюся, що наступну партію браслетів ми виготовимо вже з першої партії сталі на відновленій "Азовсталі" в українському Маріуполі", – зазначив генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков, якого цитує пресслужба.

Дизайн браслетів із вигравіруваним гербом України розробив ювелірний дім SOVA.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА