19:19 26.05.2022

Окупанти захопили село в Бахмутському районі, поблизу Сєвєродонецька та Авдіївки намагалися наступати, але безуспішно

1 хв читати
Окупанти захопили село в Бахмутському районі, поблизу Сєвєродонецька та Авдіївки намагалися наступати, але безуспішно

Російські окупанти в четвер не припиняли наступальних дій на сході України та продовжують завдавати ракетних та авіаційних ударів по об'єктах інфраструктури на території України, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України в оперативній інформації станом на 18:00.

На бахмутському напрямку окупанти наступають і в напрямках сіл Покровське та Клинове мали частковий успіх, зайняли с. Мідна Руда. Проте їхній наступ у напрямку сіл Комишуваха, Ниркове, Берестове та Білогорівка був безуспішним, окупанти зазнали втрат і відійшли.

На сєвєродонецькому напрямку противник безуспішно наступав у напрямку Сєвєродонецька та смт Борівське, а в напрямку с. Устинівка мав частковий успіх. На авдіївському напрямку ворог також намагався відновити наступ, безуспішно.

На харківському та слов'янському напрямках противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих позицій та стримуванні просування наших військ, обстрілює українські позиції, здійснив дистанційне мінування. Окупанти також безуспішно намагалися наступати в напрямку с. Богородичне Донецької області. На слобожанському напрямку активних наступальних дій не здійснювали.

На донецькому, лиманському, південнобузькому, курахівському, новопавлівському та запорізькому напрямках окупанти надалі обстрілювали підрозділи українських військ, місцями завдавали ракетних ударів, здійснювали розвідку. Також із мінометів та ствольної артилерії ворог обстрілював позиції Сил оборони у прикордонних районах Сумської області.

Повідомляється про мінування інженерними підрозділами російських окупантів берега Каховського водосховища.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА