12:36 27.04.2022

У Бучі та Ірпені відновлено постачання води, але через відсутність електрики вона є лише на нижніх поверхах

2 хв читати
У Бучі та Ірпені відновлено постачання води, але через відсутність електрики вона є лише на нижніх поверхах

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив про відновлення водопостачання у містах Буча та Ірпінь Київської області, які сильно постраждали від військових дій, проте, за його словами, вода не доходить до верхніх поверхів багатоповерхових житлових будинків через відсутність у місті електропостачання.

"Повністю запущено водопостачання в усю систему м. Буча. Однак через відсутність електроенергії в усьому місті водопостачання в будинках поки що є на рівні перших-третіх поверхів… Місто Ірпінь – запущено водопостачання повністю в усю систему міста. Однак через відсутність електроенергії водопостачання у будинках поки що відсутнє, за винятком перших-других поверхів", - написав Павлюк у телеграмі в середу.

Також, за його словами, в Ірпені працюють сім артезіанських свердловин.

У с. Михайлівка-Рубежівка та смт Гостомель Ірпінської ОТГ заповнені водою водонапірні вежі, де люди мають можливість набирати питну воду. У с. Козинці відновлення централізованого водопостачання очікується 28 квітня.

Повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання у смт Іванків та у всіх 32 селах Іванківської ОТГ.

Відновлено водопостачання у селах Микуличі та Клавдієво-Тарасове Немішаївської ОТГ, а у смт Немішаєве надання послуг водопостачання та водовідведення планується на 27 квітня.

У смт Макарів та Бородянка електропостачання та централізоване водопостачання відновлено частково. У Бородянці вода є у Чорнобильському масиві (майже 30% усіх споживачів) та у місцевій лікарні.

Повністю відновлено централізоване водопостачання сіл Нове Залісся та Пилиповичі Бородянської ОТГ, як і у смт Димер, але у Димері через суттєві пориви у водопровідних мережах у подачі води трапляються перебої.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА