22:21 25.03.2022

Кабмін України розпочав виплати квітневих пенсій

1 хв читати
Кабмін України розпочав виплати квітневих пенсій

Уряд України вже розпочав виплату квітневих пенсій, повідомив у відеозверненні у п'ятницю ввечері президент України Володимир Зеленський.

"Є важливі новини від наших урядовців – вони вже розпочали виплату пенсій за квітень. Пенсійний фонд уже перерахував Ощадбанку всю суму пенсій для Чернігівської та Луганської областей. Уже завтра гроші будуть у людей на картках, а "Укрпошта" розвозитиме готівку", - сказав він.

За словами президента, "завтра-післязавтра виплата квітневих пенсій продовжуватиметься і в інших областях східної та центральної частин України. Днями хвиля виплат охопить усю державу. Це один із пріоритетів для нас. Українська держава виконувала і виконуватиме всі зобов'язання перед нашими пенсіонерами", - наголосив Зеленський.

У свою чергу прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму зверненні в п'ятницю вночі повідомив, що протягом 25-27 березня авансом здійснено нарахування та виплату пенсій у шести областях на загальну суму 8,8 млрд грн.

"Сьогодні було профінансовано виплату пенсій у Луганській та Чернігівській областях. Кошти вже перераховано до банків. Завтра авансом кошти на виплату пенсій буде скеровано до Сумської, Херсонської та Миколаївської областей. Післязавтра – до Київської", - заявив прем'єр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

Перший півфінал "Євробачення-2024" відбудеться у вівторок, українці за кордоном зможуть проголосувати за Alyona Alyona & Jerry Heil

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА