15:45 28.02.2022

В Україні жодних обмежень щодо роботи аптек немає – МОЗ

1 хв читати
В Україні жодних обмежень щодо роботи аптек немає – МОЗ

Наразі жодних обмежень щодо роботи аптек немає, Міністерство охорони здоров'я закликало їхніх працівників виходити на роботу.

"Зараз немає жодних обмежень щодо роботи аптек. Вони можуть не працювати, тільки якщо їхні працівники відмовилися виходити на роботу. МОЗ закликає власників і працівників аптек брати приклад із наших медиків, які на передовій під кулями рятують поранених", - зазначено у зверненні МОЗ до працівників і власників аптек, розміщеному на сайті відомства.

Міністерство повідомляє також, що аптечні пункти працюють у лікарнях.

При цьому він зазначив, що можуть траплятися проблеми з логістикою. "Але над цим теж працюємо", - наголосили у відомстві.

У МОЗ зазначають, що зусилля медиків, фармвиробників, волонтерів, міжнародних організацій, які відгукнулися на прохання про допомогу та намагаються закрити всі нагальні потреби медичної галузі, можуть бути марними, якщо працівники аптек просто не вийдуть на роботу.

"Будь ласка, будьте й надалі надійним тилом для України! Виходьте на роботу. Зараз як ніколи потрібна ваша мужність, сила та відвага", - наголошується у зверненні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА