18:52 16.04.2021

Суд засудив до 9 років позбавлення волі обвинуваченого у викраденні й катуванні Луценка та Вербицького - Офіс генпрокурора

1 хв читати
Суд засудив до 9 років позбавлення волі обвинуваченого у викраденні й катуванні Луценка та Вербицького - Офіс генпрокурора

Бориспільський міськрайонний суд Київської області засудив до 9 років позбавлення волі Олександра Волкова, якого звинувачують у викраденні, незаконному позбавленні волі й катуванні Ігоря Луценка та Юрія Вербицького під час Революції гідності, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Офісі генерального прокурора.

"Суд засудив обвинуваченого до 9 років позбавлення волі", - поінформували в Офісі генпрокурора, зазначивши, що прокуратура подаватиме апеляцію на це рішення суду, оскільки не згодна з вироком.

Раніше в Офісі генпрокурора повідомили, що встановили ще одну особу, яка брала участь у викраденні, незаконному позбавленні волі й катуванні Луценка та Вербицького.

У повідомленні, розміщеному у п'ятницю на сайті Офісу генпрокурора, зазначається, що ця людина у складі злочинної групи 21 січня 2014 року викрала з приміщення Олександрівської клінічної лікарні міста Києва учасників акцій протесту Ігоря Луценка та Юрія Вербицького, а надалі, після вивезення потерпілих до лісу, взяла участь у їх незаконному позбавленні волі та катуванні.

В Офісі генпрокурора нагадали, що за вчинення цих злочинів до кримінальної відповідальності вже притягнуто 15 осіб, щодо шістьох із них справи розглядають суди, зокрема щодо двох заочно, дев'ятеро осіб оголошені в розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА