13:15 02.04.2021

У Запоріжжі з 3 квітня посилюють карантинні обмеження - мер

2 хв читати
У Запоріжжі з 3 квітня посилюють карантинні обмеження - мер

У Запоріжжі з суботи, 3 квітня, посилюють карантинні обмеження у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції, повідомив міський голова Володимир Буряк.

"Жорсткість карантину вводиться з суботи 3 квітня. Випереджаючи ваші запитання і претензії "чи не можна було попередити заздалегідь?" відповідаю: ви всі бачите реальну статистику, стежите за посиленням карантину в інших містах, медики також неодноразово попереджали про загрозу, що насувається. Якщо не введемо локдаун ми зараз - через деякий час його введуть на рівні держави. Але сьогоднішні заходи дозволять прийняти лікарням усіх, чиї життя під загрозою, для того, щоб вони змогли швидше повернутися до нормального життя", - написав Буряк у соцмережі Facebook у п'ятницю.

Як повідомив мер, із 3 квітня кафе і ресторани прийматимуть клієнтів лише в будні з 6:00 до 20:00 з дотриманням усіх карантинних норм. У суботу та неділю дозволена робота лише навинос.

У місті забороняється проведення масових культурних, релігійних, освітніх, спортивних, соціальних та інших заходів. Спортивні зали і фітнес-центри закриваються для відвідувачів.

Працюватимуть лише продовольчі ринки.

Забороняється приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які працюють у сфері торговельно-побутового обслуговування, крім суб'єктів господарювання, які торгують товарами на торговельних майданчиках, не менше 60% яких призначені для торгівлі продуктами харчування, медикаментами, пальним, засобами гігієни, побутовою хімією.

Також і далі працюватимуть оператори поштового зв'язку, медичні та ветеринарні заклади, АЗС, перукарні та салони краси (за попереднім записом).

Детальнішу інформацію про обмеження буде оприлюднено в протоколі міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА