19:28 28.01.2021

Кількість прочитаних книжок стане одним з обов'язкових показників ефективності для співробітників "Укроборонпрому"

2 хв читати
Кількість прочитаних книжок стане одним з обов'язкових показників ефективності для співробітників "Укроборонпрому"

У приміщенні ДК "Укроборонпром" відкрився стенд для буккросингу, і співробітники концерну тепер можуть долучитися до популярної традиції обміну книжками, а крім того, кількість прочитаних книжок стане одним з обов'язкових показників ефективності для співробітників "Укроборонпрому" в 2021 році, заявив генеральний директор концерну Юрій Гусєв.

"У концерні впроваджується система KPI - і саме читання книжок має стати одним із ключових показників ефективності для нас. Вірю, це допоможе нашій команді досягати більшого", - наводить слова Гусєва прес-служба "Укроборонпрому" в четвер.

Згідно з інформацією, стенд буккросингу вже наповнили відібраними радником голови "Укроборонпрому" Валерієм Пекарем книжками різних жанрів і видавництв.

"Ідея цього проекту не в тому, що концерн просто купив цікаві книжки і їх можна взяти почитати, а в тому, що можна приносити свою вже прочитану літературу і брати натомість якусь нову. Пам'ятайте, той, хто читає книжки, керує тими, хто їх не читає, а лише дивиться телевізор", - зазначив Пекар.

У прес-службі концерну розповіли, що ініціатива викликала значний інтерес серед співробітників "Укроборонпрому". Деякі з них знайшли на стенді книжки, які давно хотіли прочитати, і розповіли про свої смаки.

Ідея буккросингу полягає в тому, що людина, прочитавши книжку, залишила її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро) для того, щоб хтось інший зміг цю книжку знайти та прочитати. Той, у свою чергу, має повторити процес. У такий спосіб книжки "подорожують" від одного читача до іншого.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА