06:55 21.01.2021

Байден закликав націю до єдності і заявив про перемогу демократії

1 хв читати
Байден закликав націю до єдності і заявив про перемогу демократії

Джо Байден, який вступив в середу на посаду президента США, у зверненні до нації закликав американський народ до єдності.

"Це велика нація. Ми хороші люди, і для того, щоб подолати проблеми, що стоять перед нами, потрібна найбільш невловима з усіх речей в демократії - єдність. Вона вимагає, щоб ми об'єдналися у спільній любові, яка визначає нас, як американців", - заявив він, під час виступу на гала-концерті в честь інавгурації.

Байден наголосив, що перемога на президентських виборах стала свідченням перемоги демократії в країні.

"Як я вже говорив раніше, ми знову дізналися, що демократія дорогоцінна, і завдяки вам демократія перемогла", - сказав він.

Президент висловив упевненість в тому, що спільними зусиллями будуть подолані труднощі, які стоять перед країною - пандемія коронавірусу, економічна криза, расова несправедливість, внутрішні загрози демократії.

"Зустрінемо ми цей момент, як наші предки? Я вірю, що ми повинні, і я вірю, що ми це зробимо. Ви, американський народ, - ось причина, через яку я ніколи не був більш оптимістичним щодо Америки, ніж сьогодні", - сказав він, додавши: "Немає нічого неможливого, якщо ми зробимо це разом".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА