07:42 17.12.2020

У центрі Києва 19-20 грудня відбудуться зимові міжнародні змагання сноубордистів і лижників

2 хв читати
У центрі Києва 19-20 грудня відбудуться зимові міжнародні змагання сноубордистів і лижників

У Києві біля Арки Дружби народів 19-20 грудня відбудуться зимові міжнародні змагання сноубордистів і лижників Дабл Тріпл Snow Fest, повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації

"Понад тиждень триває будівництво одного з найбільших міських сноупарків Європи, де цими вихідними відбудуться другі міжнародні змагання Дабл Тріпл Snow Fest", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють організатори заходу, в 2020 році подія збере 80 сноубордистів і лижників з 15 країн, а змагання транслюватиметься в режимі онлайн в усьому світі.

Зазначається, що подія організована командами Do not Take Fake і Radioday за підтримки громадського бюджету Києва. Доступ на змагання буде обмеженим і транслюватиметься онлайн сервісом Megogo.

Крім того, участь, окрім українців, підтвердили райдери з 15 країн світу: США, Канади, Нідерландів, Франції, Швейцарії, Австрії, Іспанії, Грузії, Польщі і Словаччини, Білорусі, Латвії і Марокко. Вони змагатимуться в категоріях air та jibbing, сумарний призовий фонд 10 тис. євро.

Організатори зазначають, що кожен спортсмен попередньо пройде перевірку на Covid-19 у своїй країні і медичний огляд перед участю в змаганнях. Кваліфікаційні відбори відбудуться в індивідуальних заїздах, щоб уникнути скупчення спортсменів.

Крім того, сніговий спорт буде закритий для глядачів. Вони зможуть спостерігати за перебігом турніру в режимі онлайн. Усі бажаючі зможуть долучитися до події завдяки прямій трансляції, під час якої зможуть познайомитися зі спортсменами, спостерігати за ключовими моментами боротьби, а також взяти участь в додаткових активностях.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА