08:18 19.04.2020

До забезпечення правопорядку під час Великодніх свят будуть залучені понад 1,7 тис. правоохоронців

2 хв читати
До забезпечення правопорядку під час Великодніх свят будуть залучені понад 1,7 тис. правоохоронців

Правопорядок і дотримання карантину під час Великодніх свят забезпечать понад 1,7 тис. правоохоронців, які забезпечені засобами індивідуального захисту, повідомили в Нацполіції України.

"У святкові великодні дні богослужіння відбудуться у 710 церквах і храмах. Для контролю дотримання умов карантину щодо недопущення поширення коронавірусу і правопорядку залучено майже понад 1,7 тис. правоохоронців, з яких 1,6 тис. - це працівники поліції і понад сотні військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук.

Керівництво поліції визначило найбільш ефективну розстановку сил і засобів для забезпечення громадської безпеки та правопорядку.

До складу груп правоохоронців увійшли працівники апарату Головного управління поліції, структурних і територіальних підрозділів поліції, управління патрульної поліції і поліції охорони, бійці полку поліції особливого призначення і "Миротворці", військовослужбовці Національної гвардії України. Допомагають їм представники органів місцевого самоврядування.

"Перш ніж заступити на охорону громадського порядку на час проведення церковних служінь, працівники поліції пройшли відповідний інструктаж", - зазначили у відомстві.

Також у поліції підкреслили, що головне завдання правоохоронців - гарантувати безпеку і громадський порядок, профілактична робота серед населення з приводу недопущення поширення коронавірусу, запобігти скупченню вірян у храмах і поблизу них, попередити можливі порушення умов карантину.

"Весь задіяний під час заходу особовий склад забезпечений необхідними медичними засобами індивідуального захисту і засобами дезінфекції", - додали в прес-службі відомства.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА