08:58 21.11.2019

Нардеп Іванісов призупинив членство у фракції "Слуга народу"

2 хв читати

Народний депутат Роман Іванісов на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації призупинив своє членство у фракції "Слуга народу".

"Фракція партії "Слуга народу" вже встигла стати для мене другою сім'єю. Я вдячний своїм колегам за просту людську підтримку в ці останні три дні. Тому, щоб не ставити під удар репутацію всього колективу, я прийняв рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації", - написав депутат на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Іванісов підкреслив, що звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамії, який підтримав його рішення.

"Разом з тим, вважаю, що пана Рябошапку навмисне ввели в оману. Офіс генпрокурора вже дав спростування озвученій сьогодні стосовно мене інформації. Замовники витрачають шалені гроші на брудну гру проти мене, не зневажають нічим, як ви всі помітили", - зазначив нардеп .

Також він написав, що скоро буде готовий оприлюднити достовірні докази того, що "це спланована інформаційна атака проти нього за його антикорупційну діяльність. Вже зовсім скоро ви дізнаєтеся і прізвище замовника".

Раніше повідомлялося, в ЗМІ з'явилася інформація, що Іванісов був затриманий в 1995 році і відбував за рішенням суду покарання у вигляді позбавлення волі за зґвалтування неповнолітньої в виправних колоніях загального режиму. У відповідь на це Іванісов на своїй сторінці в соцмережі Facebook опублікував скан-копію довідки про відсутність судимості.

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка підтвердив, що Іванісов був засуджений, однак судимість була погашена, і згідно до чинного законодавства депутат вважається несудимим.

Лідер фракції "Слуга народу" Арахамія запропонував призупинити членство Іванісова в партії і фракції на період проведення перевірки.

Генеральна прокуратура України оприлюднила спростування, згідно з яким надана генеральним прокурором Рябошапкою інформація про погашену судимість Іванісова є непідтвердженою.

"Інформація про підтвердження погашеної судимості одного з народних депутатів України, озвучена сьогодні під час брифінгу в Генеральній прокуратурі, не є підтвердженою", - йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

За фактом проводиться перевірка, її результати будуть офіційно повідомлені пізніше.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

Через обстріли РФ понад 260 абонентів у Миколаївській і Харківській областях залишилися без газу

Держприкордонслужба з наближенням Великодня фіксує чистий приплив в Україну

Заблоковано понад 2500 вебсайтів з азартними іграми - Офіс генпрокурора

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА