07:45 05.10.2019

Бойовики 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один загиблий, двоє поранених

2 хв читати
Бойовики 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один загиблий, двоє поранених

Незаконні збройні формування 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"4 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Крім того, в порушення Мінських угод противник відкрив вогонь з автоматичного гранатомета по ділянці розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Богданівка. Під час цього обстрілу отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил ... Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 18 обстрілів позицій об'єднаних сил: чотири рази поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; чотири рази біля Павлополя - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі у Новогнатівки - з автоматичних гранатометів; двічі неподалік Новотроїцького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; навколо Авдіївки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Лебединського - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; поруч із Водяним - з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Верхньоторецького - з міномета калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Новолуганське, Луганське, Миронівське, Кримське, Новотошківське, Золоте.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 2 обстріли позицій об'єднаних сил: неподалік Гнутового - зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки - з автоматичного гранатомета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 1 обстріл позицій об'єднаних сил: неподалік Золотого - з міномета калібру 82 мм", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА