11:42 26.08.2019

Зарубіжна делегація з гуманітарних питань ознайомилася з роботою КПВВ "Станиця Луганська"

1 хв читати
Зарубіжна делегація з гуманітарних питань ознайомилася з роботою КПВВ "Станиця Луганська"

Представники зарубіжної делегації з гуманітарних питань перебувають із дводенним візитом у зоні проведення Операції об'єднаних сил, зокрема, відвідали КПВВ "Станиця Луганська", повідомляє прес-центр штабу ООС.

Як зазначено в повідомленні на сторінці ООС у Facebook у понеділок, представники делегації на чолі з депутатом бундестагу, зовнішньополітичним спікером фракції "Ліві" Штефаном Лібіхом ознайомилися з роботою КПВВ "Станиця Луганська".

"Робоча група в складі керівника відділу "Європа" Фонду імені Рози Люксембург в Україні Йоганн Буссемер, проект-менеджера Фонду імені Р.Люксембург Філіппа Гліше та інших обговорила з українськими представниками актуальні питання поточної гуманітарної ситуації в пункті пропуску. Також поспілкувалися на життєво важливі теми з главою Станично-Луганської райдержадміністрації Юрієм Золкіним", - поінформували в штабі.

Делегати мали можливість спостерігати, як відбувається процес перетину лінії розмежування, а також поспілкувалися з громадянами.

У понеділок іноземна делегація відвідає міста Слов'янськ, Лисичанськ, де ознайомиться з діяльністю міжнародних і громадських організацій.

Звіт про поїздку в Україну робоча група пізніше представить європейській громадськості та членам урядів Німеччини та Європарламенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА