11:16 12.07.2018

Американська кіностудія планує зняти фільм про порятунок дітей із затопленої печери в Таїланді

1 хв читати
Американська кіностудія планує зняти фільм про порятунок дітей із затопленої печери в Таїланді

Американська кіностудія Pute Flix Entertainment має намір зняти фільм, заснований на історії про порятунок групи юних футболістів із затопленої печери на півночі Таїланду.

"Ми справді розглядаємо можливість того, щоб зняти фільм, який зможе надихнути мільйони людей у всьому світі", - написав у своєму акаунті у Twitter один із засновників кіностудії Майкл Скотт, який нині живе в Таїланді.

"Усе відбувалося на наших очах, ми збираємо контакти та іншу інформацію, щоб розповісти правдиву історію про те, як весь світ згуртувався, щоб урятувати дітей, заблокованих у печері в Таїланді", - додав він.

За операцією з порятунку групи з 12 членів юніорської футбольної команди та їхнього тренера, які понад два тижні були заблоковані в печері, активно стежили в усіх країнах світу. Для евакуації дітей задіяли десятки досвідчених водолазів, зокрема іноземних фахівців, які приїхали з Великої Британії та Австралії.

Раніше цього тижня рятувальникам вдалося визволити з печери всіх підлітків і їхнього тренера. Всі вони наразі перебувають у лікарні. Однак у міністерстві охорони здоров'я Таїланду зазначили, що всі врятовані перебувають у хорошому фізичному стані.

За словами представника міністерства охорони здоров'я, за 18 днів у печері юні футболісти та їхній тренер трохи схудли, проте вони "добре дбали про своє здоров'я" і пили достатньо води.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА