07:06 12.04.2018

За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції ЗС України, постраждалих немає

1 хв читати
За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції ЗС України, постраждалих немає

За минулу добу незаконні збройні формування 38 разів обстріляли позиції Збройних сил України, постраждалих унаслідок обстрілів не зафіксовано, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати режим повного припинення вогню, здійснивши 38 обстрілів позицій українських захисників", - сказано у зведенні на сторінці штабу в Facebook у четвер уранці.

Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 і 82-мм мінометів, а також з гранатометів різних систем агресор вів вогонь по українських укріпленнях поблизу Пісків і шахти Бутівка. 82-мм міномети противник застосував довкола Новотроїцького, а танкове озброєння неподалік Кам'янки.

Також з гранатометів бойовики обстріляли захисників Авдіївки, Талаківки, Мар'їнки, Водяного і Пищевика, з великокаліберних кулеметів - захисників Кам'янки, Гнутового, Опитного, Водяного, Пісків, Новотроїцького та Павлополя, а з озброєння БМП - Гнутового, Пісків, Невельського і Пищевика. Крім цього, стрілецьку зброю противник застосував по українських позиціях в районі Авдіївки, Лебединського, Кам'янки, шахти "Бутівка", Талаківки, Водяного і Гнутового, а поблизу Мар'їнки вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку із заборонених 120-мм мінометів бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах під Троїцьким, а зі стрілецької зброї обстріляли захисників Станиці Луганської.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив із президентом Кенії створення хабів для українського зерна в портах Африки

Активність окупантів на Времівському напрямку зросла втричі, а на Покровському ворог втратив понад 200 осіб

Зеленський обговорив "Формулу миру" із президентом Аргентини

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

Президент Гани: Українська формула миру є ключовою рамкою для досягнення тривалого миру

Глава МЗС Саудівської Аравії: Серйозні переговори на шляху до миру потребуватимуть важких компромісів

Територіальні поступки України не принесуть мир - Каллас

Будь-який майбутній діалог із РФ має базуватися на міжнародному праві та статуті ООН, і саме Україна має вирішити, коли він стане можливим, - голова Європарламенту

Дуда: Україна має повне право захищати свій суверенітет у будь-який спосіб, який співвідноситься з міжнародним правом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА