13:26 24.01.2018

У Харкові невідомі пошкодили пам'ятний знак отаманові Сірку

1 хв читати

Поліція розшукує невідомих, які пошкодили пам'ятний знак легендарному отаманові Івану Сірку, встановлений у сквері навпроти будівлі Головного управління Національної поліції в Харківській області.

"Про подію в поліцію повідомили громадяни. На місце виїжджала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції (райвідділ поліції м. Харкова - ІФ). Поліцейські з'ясували, що невідомі розбили верхню частину пам'ятника. Зібрано первинні матеріали", - повідомляє відділ комунікацій облуправління Нацполіції.

Інформація про подію зареєстрована в журналі єдиного обліку Київського відділу поліції Харкова. Поліція встановлює обставини події.

Це не перший випадок пошкодження пам'ятного знака отаманові Сірку. Незабаром після відкриття 3 вересня 2014 року невідомі вимазали пам'ятний знак зеленою фарбою. Крім того, його облили фарбою наприкінці січня 2017 року.

Як повідомлялося, пам'ятний знак І.Сірку, який, за переказами, не програв жодної битви, встановили і відкрили активісти низки громадських організацій Харкова 23 серпня 2014 року. Вони визнавали, що пам'ятний знак встановлено без дозволу міської влади. "Ми не запитували дозволу на його встановлення, а вони (міська влада - ІФ) запитували дозволу, коли розкрадали бюджет?", - заявив один з активістів під час відкриття пам'ятного знака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА