13:01 16.01.2018

Слідство розглядає версію про спільника Россошанського, який міг допомогти йому сховати тіло Ноздровської

1 хв читати
Слідство розглядає версію про спільника Россошанського, який міг допомогти йому сховати тіло Ноздровської

 У Юрія Россошанського, підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської, міг бути спільник, який допоміг йому сховати тіло, заявив радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Можливо, в нього був спільник, який допомагав йому ховати труп пізніше. Слідство це встановлює і встановить", - сказав А.Геращенко журналістам у вівторок у Києві.

За його словами, у слідства є версія, що хтось міг допомагати Ю.Россошанському ховати тіло І.Ноздровської. "Але вбивство Ноздровської скоїв саме він шляхом нанесення ножових поранень, і він це визнає", - підкреслив нардеп.

Як повідомлялося, юристку І.Ноздровська, яка проживала в селі Демидів Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвою в річці 1 січня 2018 року. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства.

8 січня стало відомо про затримання підозрюваного в цьому злочині. Ним виявився Ю.Россошанський, батько Дмитра Россошанського, засудженого в травні 2017 року на 7 років за смертельне ДТП, в якому у вересні 2015 року загинула сестра І.Ноздровської Світлана Сапатинська.

9 січня Вишгородський районний суд Київської області обрав Ю.Россошанському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб - до 8 березня включно. Це рішення може бути оскаржене в Апеляційному суді Київської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА