10:10 27.10.2017

Понад 210 т продуктів від ООН пройшли на Донбас напередодні

2 хв читати
Понад 210 т продуктів від ООН пройшли на Донбас напередодні

 Минулого четверга через контрольні пункти в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" на неконтрольовану владою України територію Донбасу в'їхали 11 вантажних автомобілів із продуктами для жителів, повідомили в Держприкордонслужбі України.

Зокрема, на непідконтрольну територію пройшли вантажівки з продуктовими наборами загальною вагою майже 213 тонн від Всесвітньої продовольчої організації ООН представництва Верховного комісара ООН у справах біженців.

Крім цього, четвер контрольні пункти в'їзду-виїзду лінії розмежування в зоні проведення АТО перетнули 42,3 тис осіб і 5,6 тис транспортних засобів. Вранці в п'ятницю в черзі перебували 300 одиниць автотранспорту, повідомили в Держприкордонслужбі України.

"Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою відомства в п'ятницю вранці.

У прес-службі ДПСУ уточнили, що станом на ранок п'ятниці в КПВВ на лінії розмежування в районі проведення АТО перебувала така кількість транспортних засобів: "Майорське" - 9775 осіб та 1090 транспортних засобів; "Мар'їнка" – 10 930 осіб і 1880 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 8040 осіб та 1405 транспортних засобів; "Гнутове" - 5015 осіб та 1175 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 8520 осіб.

У прес-службі ДПСУ уточнили, що за минулу добу прикордонники Краматорського загону виявили три автомобілі, які перевозили товари через лінію розмежування до неконтрольованої території з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ "Майорське" незаконно перевезти стіл для більярду та продукти харчування на загальну суму понад 132 тис грн, а також незадекларовану готівку в розмірі 42,1 тис венесуельських боліварів. Водіїв разом із автомобілями, вантажем і виявленими коштами передали компетентним органам для ухвалення правового рішення.

У КПВВ "Мар'їнка" правоохоронці виявили автомобіль "КІА" 2012 року випуску української реєстрації з невідповідністю ідентифікаційного номера кузова. На громадянина України, який перебував за кермом цього транспортного засобу, складено протокол про адміністративне порушення за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Крім того, в КПВВ "Майорське" співробітники прикордонного відомства зафіксували два випадки пропозиції хабара за сприяння в перетині лінії розмежування. Факти надання хабарів у розмірі 500 і 600 грн задокументовано. Правопорушників передано до Нацполіції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА