12:20 11.08.2017

Суд продовжив до 8 жовтня арешт підозрюваного в співучасті у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова

1 хв читати
Суд продовжив до 8 жовтня арешт підозрюваного в співучасті у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова

Голосіївський районний суд Києва продовжив на два місяці - до 8 жовтня - термін арешту Ярослава Тарасенка, підозрюваного в співучасті у вбивстві колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"10 серпня за клопотанням прокуратури Києва Голосіївський районний суд столиці продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 36-річного жителя міста Павлограда Дніпропетровської області, який був затриманий за підозрою в причетності до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. За рішенням суду термін тримання під вартою продовжено до 8 жовтня включно", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Я.Тарасенка підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримали 16 червня.

Екс-депутат Держдуми РФ Д.Вороненков був убитий у центрі Києва 23 березня. Вбивця Павло Паршов був поранений охоронцем екс-депутата і згодом помер у лікарні.

Служба безпеки України перевіряє, чи був П.Паршов агентом ФСБ Росії. У вбивці Д.Вороненкова був спільник - Ярослав Левенець, з 2012 року - в розшуку за економічні злочини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА