12:25 21.02.2017

Представники блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу провели зустріч із Гройсманом

2 хв читати
Представники блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу провели зустріч із Гройсманом

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі запропонував представникам блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу прийняти постанову, яка регулює переміщення вантажів через лінію розмежування відповідно до закону про боротьбу з тероризмом, повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами.

"Отримавши офіційне запрошення на переговори від прем'єр-міністра країни, Штаб блокади торгівлі з окупантами виступив з пропозицією: негайного звільнення полонених; ухвалення закону про окуповані території, який законодавчо забороняє торгівлю на крові", - йдеться в повідомленні Штабу блокади торгівлі з окупантами на офіційній сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Зазначено, що під час переговорів прем'єр В.Гройсман зробив зустрічну пропозицію, а саме: представники штабу входять до комісії з обміну полоненими; Кабінет Міністрів скасовує дозволи, видані СБУ на переміщення товарів, і видає постанову, що регулює переміщення вантажів відповідно до закону про боротьбу з тероризмом.

"Впливати на більшість "БПП" (парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" - ІФ) і "НФ" (парламентська фракція "Народний фронт" - ІФ) у парламенті прем'єр, за його словами, не може, тому ухвалення закону від нього не залежить. Штаб пообіцяв розглянути ці пропозиції та після консультацій з експертами і членами штабу дати відповідь", - йдеться в повідомленні.

"У будь-якому разі блокада не припиняється ні на хвилину, а подальші перемовини мають бути максимально публічними і відкритими для народу", - заявили в Штабі блокади торгівлі з окупантами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Графіки відключень е/е в четвер також діятимуть усю добу – "ДТЕК"

Кулеба привітав Рютте з призначенням генсеком НАТО

Покровський напрямок залишається найбільш напруженим на фронті, від початку доби окупанти атакували 20 разів - Генштаб ЗСУ

У застосунку "Резерв+" з'явилася інформація про бронювання 340 тисяч військовозобов'язаних

СБУ і НАБУ викрили главу департаменту "Укренерго" на розкраданні бюджетних коштів під час закупівлі бронежилетів

У Дергачах уже 9 постраждалих - обладміністрація

Унаслідок ворожих авіаударів по Дергачах Харківської області постраждали п’ятеро осіб, зокрема дві дитини

Власник Group DF Фірташ оскаржить продовження українських санкцій у міжнародних судах

Президент підписав закон про застосування англійської мови в Україні

У прикордонній смузі в межах Ужгородського району введено додаткові режимні обмеження

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА