15:08 29.12.2016

АПУ не втручається в діяльність Нацради з телерадіо та не причетна до ситуації з ліцензією "1+1"

1 хв читати
АПУ не втручається в діяльність Нацради з телерадіо та не причетна до ситуації з ліцензією "1+1"

Адміністрація президента України не втручається в діяльність Національної ради з телебачення і радіомовлення, заявили в четвер у прес-службі АПУ.

"Нацрада з питань телебачення і радіомовлення є незалежним органом і ніхто, у тому числі і в АП, не втручається в її діяльність як у питаннях видачі ліцензій, так і їх позбавлення", - йдеться у відповіді прес-служби АПУ на запит агентства "Інтерфакс-Україна" з проханням прокоментувати відповідну заяву телеканалу.

У прес-службі Адміністрації президента наголосили, що керівництво Нацради вже зробило відповідну заяву про те, що рішення щодо продовження ліцензії телеканалу "1+1" було прийнято ще 15 грудня.

"Сподіваємося, що Нацрада і менеджмент каналу в стислі терміни і без недоречної тут політизації здійснять технічну процедуру обміну всіма належними документами. Зокрема й тими, які задовольняють вимоги закону про кінцевих бенефіціарів. Закон є закон", - йдеться в коментарі.

Також у прес-службі АП запевнили, що президент України Петро Порошенко "завжди був, є і буде гарантом свободи слова, і він завжди на боці журналістів". "Немає ніяких сумнівів, що роботі каналу нічого не загрожує, і він продовжить радувати глядачів якісним телевізійним продуктом", - йдеться в коментарі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На облаштування укриттів Латвії необхідно понад 98 млн євро - доповідь

3 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

РФ прогресує на полі бою, а війна навряд чи закінчиться найближчим часом - глава розвідки США

Окупанти за минулий день обстріляли 9 громад Сумської області, зафіксовано понад 200 вибухів

Основний удар Росії розпочнеться наприкінці травня або на початку червня - ГУР

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА