13:18 08.09.2016

Втрат серед сил АТО за минулу добу немає

2 хв читати
Втрат серед сил АТО за минулу добу немає

Ніхто з українських військових не постраждав за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

"За минулу добу внаслідок бойових дій ніхто з наших військових не загинув і не був поранений", - сказав він на брифінгу в четвер у Києві.

О. Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку противник тричі відкривав вогонь - у Попаснянському районі. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На донецькому напрямку внаслідок вечірнього обстрілу житлових кварталів у Верхньоторецькому двоє місцевих жителів дістали поранень.

"Обидвох постраждалих доправили до лікарні Торецька, причому стан поранених - важкий. Кількома годинами раніше на передовій активно стріляли снайпери окупантів", - розповів спікер АП.

Крім цього, активні бойові дії вчора велися в Авдіївці. Ворожі обстріли тривали 20 і більше хвилин, причому один з них був мінометним. Також НЗФ порушили режим тиші в Луганському та Новоселівці-2. Загалом за минулу добу на донецькому напрямку сталися 9 ворожих обстрілів, зокрема один - з важкого озброєння.

На маріупольському напрямку тривають мінометні обстріли з боку НЗФ у Широкиному. Позиції українських військових вчора обстріляли щонайменше 50 мінами. Також противник застосовував БМП. Крім цього, бойовики відкривали вогонь у Мар'їнці, Старогнатівці і Гранітному. Загалом за минулу добу на маріупольському напрямку сталося 8 ворожих обстрілів, зокрема 2 - з важкого озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА