13:51 19.08.2016

АМКУ нагадує потенційним учасникам проекту Nord Stream 2 про необхідність отримання погодження від українських антимонопольників

1 хв читати
АМКУ нагадує потенційним учасникам проекту Nord Stream 2 про необхідність отримання погодження від українських антимонопольників

Антимонопольний комітет України (АМКУ) нагадує потенційним учасникам проекту Nord Stream 2 про необхідність отримання попереднього дозволу від українських антимонопольників.

"З метою запобігання порушенню законодавства про захист економічної конкуренції пропонуємо учасникам проекту "Північний потік 2" звернутися до АМКУ з відповідною заявою", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

В АМКУ відзначають, що створення низкою компаній нової юрособи для проектування і будівництва газопроводу за нормами українського законодавства визнається концентрацією.

Як повідомлялося, шість партнерів за проектом "Північний потік 2" вирішили відкликати у польського антимонопольного регулятора UOKiK заявку на створення спільного підприємства.

"Північний потік 2" передбачає будівництво 3-ї і 4-ї ниток газопроводу через Балтику з Росії до Німеччини, в результаті чого загальна потужність маршруту зросте до 110 млрд куб. м на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА